BARTSON Napisano 19 Października 2006 Napisano 19 Października 2006 BARTSON, ten system co ja mamw VDOC2DS - TwistLock bardzo mocno trzyma licznik i nie ma możliwości aby spadł - jestem z niego bardzo zadowolony Przecież krasnoludki podczas jazdy mi go nie ukradły :003: Musiał spaść
ejpok Napisano 21 Października 2006 Napisano 21 Października 2006 ten model sigmy , który wybrałeś jest ok, ja się napaliłem na najwyższy model z tej nowej serii i po 861 km umarła ( padł sensor ) , pozostała mi tylk kadencja , zakupiłem go mimo ostrzeżeń znajomych , którzy prowadzą sklep , że jest to model nieudany . Na przewodowe sigmy z tej serii nie dali złego slowa powiedzieć więc chyba możesz brać p.s. system mocowania w tej sigmie FATALNY ! - dwa razy go zgubiłem, uchwyt na kierownicę wykonany z jakiegoś wyjątkowo miękkiego plastiku.
Norbert1993 Napisano 10 Czerwca 2007 Napisano 10 Czerwca 2007 Poleciłbym ci Sigme bo te liczniki są niezawodne ja mam licznik sigmy i jest znakomity tylko mógłby mieć polskie meniu al jak go kupisz to się połapiesz
tobiasz Napisano 13 Czerwca 2007 Napisano 13 Czerwca 2007 A ja moge polecić Catye Velo 8 Vl - 800http://www.centrumrowerowe.pl/index.php?s=...id=124&l=pl tam na dole Fajny, lekki, dosyć dużo funckji posiadam. ten licznik jest fantastyczny...
strider Napisano 14 Czerwca 2007 Napisano 14 Czerwca 2007 Nie mam CatEye więc polecam Sigme Jak dotąd dobrze się sprawdza
makok Napisano 15 Czerwca 2007 Napisano 15 Czerwca 2007 Posiadam od ponad roku CatEye Astrale 8. Cienkie kabelki, marne mocowanie, licznik wypada z uchwytu. Kilka razy skasował dystans w czasie jazdy. Na koniec się zepsuł-jeden klawisz przestał działać. Cyferki chude, wysokie słabo widoczne. Zalety: jest kadencja i w miarę działa, bardzo dobry serwis - bez problemów wymienili popsuty licznik na nowy. W porównaniu do VDO c10, który mam w innym rowerze Astrale 8 to delikatna zabawka. Obecnie używam Ciclomaster i jest przyzwoity.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.