rObO87 Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Czy w niedalekim promieniu od uczeli AGH są jakieś dobre sklepy rowerowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Najbliżej jest Bikershop, można dojść na nogach w jakieś 5min. Potem Ando na Madaliśkiego 5 - możliwy szybki dojazd autobusem z okolic AGH, można nawet podejść bo nie jest daleko. Z Ando jest bardzo blisko do Wintersport'u (ul. Zwierzyniecka), ale mają mało części, raczej rowery. Niedaleko jest też do Cyclo Centrum - jakieś 5 przystanków autobusem. Reszta sklepów jest już trochę dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Skrzynia a moze ty sie orientujesz gdzie sa jakies komisy rowerowe w kraku? Szukam jakiejs starej kolarki w dobrym stanie . W zasadzie wymieniles chyba wszystkie sklepy jakie znam blisko AGH wiec nie bede nic dodawał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Słyszłałem, że na Szlaku jest taki. Jesli to tam gdzie serwis to jest to Szlak 33. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 30 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Widze, że jest wybór Jak z cenami, w którym sklepie są one najkorzystniejsze i gdzie jest duży wybór towaru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Kazdy ma praktycznie inny asortyment, zreszta bikershopu asortyment masz na ich stornie www. Ando ma chyba wszystko z velo, a w cyklo centrum to szczerze mowiac nie wiem bylem tam ale nie moglem zczaic od ktorego dystrybutora te części w duzej mierze;). Co do cen... katalogowe ;]. Chociaz z moich obserwacji w Ando zawyzaja ceny w gore[np kask za 96zł tam jest za 100 ;p]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 30 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Albo ktoś przegina, albo mała literówka się zdarzyła: http://www.bikershop.pl/sklep/?t=produkty&...&start=0&id=378 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość goldie Napisano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 no coś cena mi nie gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Do Bikershopu najlepiej podejść i zobaczyć asortyment i ceny, stroną bym się nie sugerował bo np pompkę kupiłem taniej niż mieli swego czasu na stronie i wielu rzeczy po prostu na niej nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horb Napisano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witam Moze i zawyżają ceny w Ando ale nie ma problemu żeby jakiś rabacik dostać . A to ich stronka: http://www.ando.com.pl/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 11 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Co powiecie na temat serwisu w Bikershop? Planuje tam zanieść koło do wymiany szprychy i wycentrowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal119 Napisano 11 Października 2006 Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Ten serwis to masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 12 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2006 W takim razie, do którego z wymienionych wcześniej sklepów (okolice AGH) polecacie oddać koło z urwaną szprychą po stronie wolnobiegu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 12 Października 2006 Udostępnij Napisano 12 Października 2006 cyklo albo ando-serwis, jest tez windsport na zwierzynieckiej niedaleko ando tak przy okazji i przy samym ando blizej wisly i mostu jest jakis no name owy slabawy sklepik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 17 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Oddałem koło do Ando Serwis. Pan powiedział, że będe musiał czekać 2 dni. Czy ten serwis jest naprawdę taki dobry, że warto uzmiemić rowerek na tak długo? :035: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 17 Października 2006 Udostępnij Napisano 17 Października 2006 wlasnei daltego maja takie terminy bo sa dobrzi i maja duzo klientow nie martw sie na serwis amorka byly terminy 2 tygodznie wiec po prostu umowilem sie na konkretny dzien i nawt po paru godzinach bylby gotowy ale akurat az tak mi sie nie spieszylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epafras Napisano 28 Października 2006 Udostępnij Napisano 28 Października 2006 w sumie niedaleko AGH jest też "mBike" na łobzowskiej (pierwsza w prawo za placem inwalidów) i prowadzą także sklep internetowy http://www.mbike.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 8 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Czy w Krakowie można dostać gdzieś takie klocki: http://www.krajek.pl/img/produkty/KrajekW209/p3193007.jpg Nie za daleko od AGH oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 18 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Jeśli chodzi o klocki to nieaktualne już Krakwoscy bikerzy, doradzcie mi gdzie mogę kupić tanio i pewnie zestawik SPD: pedały 520 + buty 072 Shimano? Oczywiście, tak bym mógł bez problemu zmierzyć buty, a sprzedawca nic nie sapał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenjin Napisano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 blisko AGH jest wspomniany wcześcniej MBIKE, którego ja polecam co prawda mają mały wybór rzeczy na stanie ale z tego to sie orientowałem to mogą sprowadzić to co chcesz albo doradzić gdzie kupić, choć brzmi to niesmowicie gość zza lady powiedział mi żebym nie kupowału nich Avidów SD7 bo maja drogie i zebym popatrzył .......do konkurencji (szok) Sklep ten sprawia wrażenie lichego ale wiele rzeczy da sie tam załatwić , a goście nie nakręcaja Cie na to co im akutalnie zalega na magazynie. Słowem ja bym zaczał od nich - w charakterze bazy wypadowej duzy wybór ma bikershop na Czarnowiejskiej ale nie miałem z nimi wiekszego kontaktu W mavericku jest duzo butów i spd ale będa sapać jak wymyśle wiecej to napisze, ale jest 2:30 mam alergie jestem na lekahc a rano mialem OTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 16 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Na rogu ulic Lea i Urzędniczej widziałem mini sklepik. Był ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Czy w którymś ze sklepów dostanę kółeczka do przerzutek tylnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.