lucass3 Napisano 26 Marca 2016 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Dolicz koszt oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alpina Napisano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Oleju nie wliczam bo go mam, w dodatku jego koszt się zeruje bo odpowietrzałem koledze hamulec w kosztach oleju a poszło go tam może z 5ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 26 Marca 2016 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 I zapytaj 5 razy o to czy mają wszystkie elementy składowe. Bo mają. Na stronie, niekoniecznie realnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 26 Marca 2016 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Śruba ma tą przewagę, że jak np podczas kilkudniowej wyprawy zmieniasz klocki, to wymiana jest prostsza, bo do zawleczki często potrzeba kombinerek. Z drugiej strony, ile razy się wymienia klocki w terenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alpina Napisano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 I zapytaj 5 razy o to czy mają wszystkie elementy składowe. Bo mają. Na stronie, niekoniecznie realnie Tak, kontakt telefoniczny wsakazany, a nawet obowiązkowy Śruba ma tą przewagę, że jak np podczas kilkudniowej wyprawy zmieniasz klocki, to wymiana jest prostsza, bo do zawleczki często potrzeba kombinerek. Z drugiej strony, ile razy się wymienia klocki w terenie... Zdejmując zawleczkę kombinerkami łatwo porysować sobie zacisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 26 Marca 2016 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Jeśli będziesz bardzo niegramotny Wiem że dziś nie ma w szkole zajęć praktyczno-technicznych ale facet raczej bez problemu powinien poradzić sobie z tak prostym narzędziem. Nie ma w tym żadnych ukrytych trików, wykształcenia kierunkowego też nie trzeba mieć. Na pewno jednak częściej ma się śrubokręt w czasie jazdy, w niezbędniku, niż kombinerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 26 Marca 2016 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Nigdy nie potrzebowałem kombinerek do wyprostowania zawleczki. Facet raczej bez problemu powinien poradzić sobie z milimetrowej grubości drucikiem, jak nie siłą to sprytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alpina Napisano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Milimetrowym? Oj chyba jest ciut grubszy i pytanie ile wystaje Wydaje mi się, ze po którymś takim zagięciu ta zawleczka może się złamać Zawleczki miałem tylko raz w DB1 który miałem może dwa dni i klocków w nim nie wyjmowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 26 Marca 2016 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Nie zdarzyło mi się łamać. Zawsze zamiennie można włożyć cokolwiek drucianego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alpina Napisano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 (edytowane) No ale skoro dali zawleczkę zamiast śrubki to mozna iśc ich tropem i zrobić tak w XT w razie czego Edytowane 26 Marca 2016 przez Alpina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Możesz nawet sznurek od snopowiązałki dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alpina Napisano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Sznurek od snopowiązałki jest chyba taki dość plastikowy i nie wiem czy by się nie stopił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 28 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Wtedy będzie wiadomo że masz za mała tarcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alpina Napisano 2 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Wtedy będzie wiadomo że masz za mała tarcze Hm, racja, ale chyba jednak wolę żyć bez świadomości o tym i bez kolejnych wydatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi