Mod Team safian Napisano 11 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 1x męska L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 13 Maja 2016 Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 1x Damską Mkę poproszę oraz 1x Męską XXL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bardok206 Napisano 13 Maja 2016 Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Jaki jest termin składania zamówienia na koszulkę? U mnie sprawa zależna od intensywności treningów a następnie wyboru rozmiaru xl lub L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FraniaBania Napisano 15 Maja 2016 Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Damską S 1 szt. Męską XL 1 szt. zamawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 16 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Jaki jest termin składania zamówienia na koszulkę? U mnie sprawa zależna od intensywności treningów a następnie wyboru rozmiaru xl lub L. Do 25 maja trzeba się określić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzmot Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 jedną xxl proszę męską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bardok206 Napisano 24 Maja 2016 Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 W takim razie dla mnie będzie 1 sztuka męska XL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 25 Maja 2016 Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 1x męska M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 30 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Ostatnia szansa na załapanie się na koszulkę. Jutro składam zamówienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 31 Maja 2016 Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 meska M chyba sie nie spoznilem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 6 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Szanowni, koszt koszulki przy tej ilości wyszedł 42pln + 8pln za wysyłkę. Koszulki lada moment będą robione i wysyłane bezpośredni do Was. Proszę o wpłatę kasy - koszt koszulki lub koszulek + koszty wysyłki na to konto co w wątku zapisowym http://www.forumrowerowe.org/topic/197908-8-zlot-forumrowerowegoorg-info-i-zapisy-24-26-czerwiec-2016r/ W tytule wpiszcie tylko gdzie mam wysłać koszulki i od kogo wpłata - nick. Spieszcie się żeby każdy koszulkę otrzymał przed zlotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Przeor, wiesz może czy wysłali koszulki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 17 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Dzisiaj mieli wysyłać, mam nadzieję, że to zrobili. Powinny być więc u Was w poniedziałek, wtorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 18 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Dostałem informację, że wczoraj zostały wysłane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Ok. Mam nadzieje że dojdą do środy, bo w nocy wyjeżdżamy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Mam taką nadzieję. Wysłali w piątek więc jutro, a przy złych wiatrach w środę powinny być u Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 do mnie już doszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Dzisiaj doszła moja. Myślałem, że troszke większy nadruk będzie. Ale i tak extra wykonanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Do mnie również wjechały. Dzięki! Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 21 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 No to kamiń z serca! Bo trochę zawalili termin i miałem sraczkę czy zdążą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlaczka Napisano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Ja też dostałem swoją Thx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Ja też mam i się dumnie w niej zaprezentuję na zlocie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bardok206 Napisano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Potwierdzam. Wczoraj Doszła też do mnie. Dzięki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.