Przeor Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Szanowni, temat trzeba domykać. Koszt koszulki do 40pln, w zależności ilu ostatecznie będzie chętnych cena może spaść.. Koszulki będą dobrej jakości, tak mnie zapewniała pewna Pani Joanna, która mi ogarniała projekt. Wierzę jej, zresztą nie mam wyjścia;) Wpisujcie się poniżej jak kto chętny. Rozmiar, model damski, męski, ilość. Jak już będę wiedział ilu chętnych to podam oficjalną cenę i zrobimy zamówienie co by przed zlotem każdy miał u siebie. Tegoroczne koszulki będą wyglądać tak: https://lh3.googleusercontent.com/-onWqatOb1zU/VyzEKNcvJwI/AAAAAAAACXg/_sf8-mPFsoIJ2Kc8oD208zTSl_F6_rckQCL0B/w602-h605-no/13148369_1142954619083203_699055433_o.png Rozmiarówka: http://www.promostars.pl/wymiary-i-kolory/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Ja biorę na pewno 2 w ciemno Białą i czarną he he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Jestem oczywiście za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Z doświadczenia wiem, że lepiej w ciemno wziąć kilka-kilkanaście więcej, a i tak na zlocie braknie Jak załatwiałem dwa lata temu to chyba po 20 czy 25 zeta wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 U mnie również dwie będą na pewno brane W Brennej koszulki rozeszły się migiem, a cena wynosiła 20zł za sztukę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 22 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Ja w ciemno brał nie będę. Zrobi się temat i kto będzie chciał to zamówi. Wykładać kasy nie zamierzam. Generalnie jestem już po słowie i grafik ogarnia jakieś proste, fajne logo. Jak będą gotowe to dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Tylko listy se przypilnuj [emoji6] Ja myślałem że będą kupować tylko Ci co się zapisali, a jak się wszyscy rzucili to potem dla kogoś mi nawet brakło. A i tak miałem chyba z 10 sztuk zapasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 23 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Se przypilnuję. Kupować może oczywiście każdy kto chce. Ci co jadą i Ci co nie jadą, dla mamy, babci, siostry, dla braci w wierze, dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 jest mozliwosc zaplaty na miejscu juz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 24 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Nie. Zrobię zamówienie, zbiorę kasę i zamówie koszulki. Na miejscu będziesz mógł ewentualnie od kogoś odkupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Prezes, a masz już jakiś projekt i kolorystykę? Info o tym jakie koszulki i rozmiarówkę? Bo trochę lipa w ciemno deklarować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 6 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Będzie wszystko do wglądu. Prawdopodobnie w następnym tygodniu przedstawię grafikę i cennik, który będzie zależał od ilości zamówionych koszulek. Im więcej tym taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzmot Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 jedną wezmę xl lub xxxl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati88 Napisano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Siemka a masz może te wzory ponieważ byłbym na 90% pewien tylko musiałbym zobaczyć i żona też? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 19 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Mam. Wzór jest, że tak powiem, świetny Dzisiaj dostałem do akceptacji i zaakceptowałem. Będą czarne koszulki, z logo w dwóch kolorach, białym i czerwonym. Jutro wstawię. Edyta: Coś tam wczoraj się wywiedziałem. Koszt koszulki, zakładając 30 szt. będzie oscylował w okolicach 35-40pln. Tszirty będą dobrej jakości, nadruk będzie bardzo dobrej jakości. Przy umiejętnym praniu powinien sporo wytrzymać. Rozmiarówkę podam niebawem ale niespodzianek nie będzie, jak kto nosi rozmiar L to taki powinien zamówić. Proszę zwrócić uwagę na niuanse. Cyfra 8 to singiel ze szczytu i generalnie cały napis to singiel. Czerwone tło gór to faktyczna panorama Masywu Śnieżnika (kto nie wierzy niech porówna), także grafik spisał się na medal. Generalnie nigdy nie brałem koszulek zlotowych, ale patrząc na ten projekt, przy okazji popadając w samouwielbienie, zaczynam się zastanawiać nad zakupem O taki będzie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Przeorze, wybacz, że nie podzielę Twojego entuzjazmu. Powinno być: "Masyw ŚnieżnikA" No i jak już mamy datę, to fajnie byłoby ją uzupełnić o rok. Tylko dla wtajemniczonych jest oczywiste, że 8 zlot wypada w 2016 r. Cała reszta tego nie wie, a do tego połowa tej reszty nie zauważy ósemki. Połowa nie zauważy też góry, tylko flagę. Barwy trzeba przyznać patriotyczne. Nic tylko stanąć na baczność i zaintonować hymn ku chwale ojczyzny Ja na razie dziękuję, postoję. Ale to pierwsze wrażenie i może jeszcze zmienię zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 20 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Spoko, rok dopiszemy, faktycznie powinien być. A "a" pewnie zaginęło w ferworze walki. Tym niemniej, nadal mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farfluhten Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Tak na szybko. Jak miał bym logo forum w wektorach, wszystko zgrał bym do kupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 @Przeor - dla mnie logo pasuje elegancko Graty. Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Rozpoczynamy akcję, info w pierwszym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Dla mnie męski XL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlaczka Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Męskie XL poproszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 9 Maja 2016 Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Ja poproszę męską XXL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 9 Maja 2016 Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Męska L please. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 2 sztuki męskie jedna M i jedna S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.