Skocz do zawartości

[opona 700x32c] do 90 zł

alagor96

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, składam obecnie rower fitness i miszę kupić opony. Budżet to 90 zł za sztukę i nie mogę go przekraczać, bo oszczędzać trzeba będzie na innych częściach. Obecnie mam na oku maxxis detonator, czy ktoś ma inne, ciekawsze propozycje?

Napisano

I Marathon i Kwest są ciężkie. Marathona usprawiedliwia wkładka, a Kende? Chociaż nie można odmówić Kwestom trwałości.

Jak ma być tanio to lepiej Kenda Kwick Roller.

Napisano

O maratonach myślałem na samym początku, ale zdecydowałem, że wolę coś lżejszego, kosztem wytrzymałości. Kwesty są ok, sam je miałem, ale jednak masa, zbyt duża. Kwick rollery, ciekawe, nie słyszałem o nich, można rozważyć. Te z GB fajne, mogłyby być ładniejsze, ale w końcu opony maja się toczyć po drodze, a nie wybiegu, cena jeszcze lepsza. Tylko @@IvanMTB, jak z zakupami do Polszy? Da się to zrobić przez payU, lub coś pokrewnego, czy trzeba mieć paypal'a?

Napisano

Witam, składam obecnie rower fitness i miszę kupić opony. Budżet to 90 zł za sztukę i nie mogę go przekraczać, bo oszczędzać trzeba będzie na innych częściach. Obecnie mam na oku maxxis detonator, czy ktoś ma inne, ciekawsze propozycje?

Schwalbe Durano 32c.

405g sztuka katalogowo.

Mam 2 dwuletnie z przebiegiem 60-80km - służyły jedynie do startów w triathlonach na 29er.

Kupowałem po 79zł/sztuka. Za 100 oddam komplet.

Napisano

Nie widziałem szczerze powiedziawszy. Ale chyba odpuszczę, bo z tego co zrozumiałem, to opony dostępne są jedynie w kolorze kremowym, a to je już niestety wyklucza.

Napisano

Schwalbe Road Plus 700x32c - kupowałem kiedyś za około 70zł, widzę, że dalej jest w podobnej cenie https://www.######.pl/product-pol-43145-Opona-SCHWALBE-ROAD-PLUS-700x32C.html

Kolor powinien Ci odpowiadać, waga 670g także myślę że nie najgorzej.  Maxxis Detonator o którym pisałeś jest tańszy i chyba w różnych kolorach do wyboru, sprawdź w tym sklepie co podałem oponę Schwalbe, widziałem tam wymienione wcześniej Maxxis Detonator w niższych cenach.

Napisano

Opony on 'huhu' kupione, należy mu się tak +100 do reputacji za kontakt, uczciwość, polecam 'allegrowicza' :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...