RedDragonPL15 Napisano 21 Marca 2016 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 (edytowane) Witam. Chciałbym sprzedać mój rower, którego jestem drugim właścicielem. Rower posiadam od 4-5 lat, ale mimo wieku nadal mam do niego paragon zakupu. Jak myślicie ile mógłbym za niego dostać? PS. W rowerze wszystko jest sprawne, ponadto rok temu były regulowane przerzutki tylne i przednie. Edytowane 21 Marca 2016 przez RedDragonPL15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 21 Marca 2016 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 może z 5 stówek kto da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 21 Marca 2016 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 niedawno widziałem filmik jak koleś zjeżdża na avalanche z przyczepionym manitou travis 200mm więc to pełnoprawny rower downhillowy a tak na serio, jw- ok 500zł powinieneś za niego dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedDragonPL15 Napisano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Hmm to całkiem fajna cena. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi