DevilQ Napisano 21 Marca 2016 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Witam! Tak jak w temacie, przejechane mam już ponad 1500 km na tym amortyzatorze - cały poprzedni sezon i myślę, że przydał by mu się całkowity serwis. Nie dałem o niego jakoś szczególnie, nie wymieniałem oleju, ani nic. Chciałbym go teraz przed tym sezonem calutkiego rozkręcić i wymienić uszczelki, albo zobaczyć w jakim są stanie itd. Kiedyś na tym forum pisałem o przykrym wypadku co trochę uszkodziło golenie mojego amortyzatora i ze względu na to chcę też zobaczyć co siedzi tam w środku. I tu mam pytanie jakie preparaty bd mi potrzebne? - nowy oleje, smar, jakieś inne smarowidła i jakie narzędzia. Jest to model amortyzatora z 2014 roku, z blokadą w manetce i czy przez to serwis bd trudniejszy? Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 21 Marca 2016 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Polecam napisać do kolego AVTIVIA, on Ci najlepiej poradzi w takich kwestiach. http://www.forumrowerowe.org/user/170385-activia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.