Skocz do zawartości

Proszę was bracia o pomoc :)

Laznader

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dobry wieczór wszystkim !
Na wstępie chciałbym od razu zaznaczyć, ze jestem totalnym tumanem w świecie rowerów, oraz nowościami z nimi związanymi. Chciałbym bardzo rozpocząć przygodę z rowerem szosowym. Tylko tu tkwi nie jaki problem, nie wiem co wybrać, dobrać pod siebie. Mam 175 wzrostu zbliżoną wagę, do końcówki mojego wzrostu, dziś przeglądając allegro i temu podobne strony znalazłem coś takiego. Czy byłby to wystarczający rower dla totalnie początkującego betona :) Tylko taki jeden szkopuł, czy ta rama przy tym rowerze nie jest ciut za duża jak dla mnie, mógłby się ktoś wypowiedzieć kto ma podobny wzrost i coś w ten deseń, rower z podobną ramą, jak ktoś się czuje, czy jest to dobra wymiarowo rama pod wskazany mój wzrost. Jak ktoś by mógł coś polecić do 700-1000 zł na pierwszy rower byłbym wdzięczny. A także, ktoś kto faktycznie by polecił ten rower co zamieściłem, mógł określić faktyczna cenę tego roweru bym bardzo dziękował ! :)

http://allegro.pl/specjalized-rower-szosowy-shimano-tiagra-polecam-i6058361997.html

Napisano

Witaj

Po pierwsze licytacja na pewno nie skończy się na 700-1000zł.

Po drugie rozmiar 64cm jest dla osób powyżej 195cm jak nie więcej.Więc jest na 100% za duża i dam rękę, że nawet się na niego nie wdrapiesz :)

Polecam film szajbajka o bajk sizingu

Na oko dla Cb będzie chyba rozmiar 55, ale nie jestem pewien.Na spokojnie pooglądaj zastanów się i problem z głowy.

Życzę powodzonka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...