lazarus1985 Napisano 20 Marca 2016 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 witam. jestem osobą kompletnie nie znającą się na rowerach, rzucił mi się w oczy w ofercie media expert rower następujący http://www.electro.pl/trekkingowe/rower-indiana-x-road-4-0-pre-m21-czarno-srebrny-mat,id-614299?gclid=CM2xhe-E0MsCFcL0cgodaXoL1Q&gclsrc=aw.ds chciałbym poprosić osoby znające sie na rzeczy, o ocenę czy ten rower sie nada za te pieniążki. dodam iż rocznie przejeżdżam około 5000 km, mam 186 cm i ważę 86 kg, dzieki za wszystkie sensowne podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mieteczek Napisano 20 Marca 2016 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Dobry Omijaj sklepy typu media market szeroką drogą.Za 2k dorwiesz spokojnie jakąś używkę w świetnym stanie ewt coś nowego, ale ze sklepu rowerowego.Poszukaj na allegro/olx, a jak znajdziesz to wrzuć linka, ocenimy czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiorex Napisano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Ja daję okejkę, bo blog roweroweporady, ktory chyba docenia kazdy podjal z ta marka wspolprace i ostatnio zrecenzowal ten wlasnie rowerek in plus, więc...czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
relyt Napisano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Bez względu na miejsce sprzedaży ten xroad nie jest makrokeszem. Podobno ramy produkowane dla Krossa i też przez niego są skladane. Także za taką cenę rower jest calkiem ok. Można tez zobaczyć Romet Wagant 4.0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi