FKBY Napisano 20 Marca 2016 Napisano 20 Marca 2016 Witam! Szukam roweru do 800zł.Jeżdzę sam dla siebie,bez żadnych zawodow albo innych.Szukam roweru typu gorskiego. Na allegro znalazlem rower Kands'a Monster 26. Chcialbym poznac wasze opinie na jego temat oraz czy warto go wziąć. I prosze o nie pouczanie mnie,że rowery zaczynaja sie od 1000zł,gdyż nie posiadam takiej sumy. Z góry dziękuję za pomoc! Filip Ps.Jeżeli macie inne rowery godne uwagi to poprosiłbym o wklejenie linka w komentarzu.Rower musi być nowy.I tak jak wspomnialem cena do 800zł. Wrzucam jeszcze link do wyżej wymienionego modelu. http://allegro.pl/rower-gorski-kands-monster-26-hit-aluminiowy-polsk-i6038514528.html
100lar3k Napisano 20 Marca 2016 Napisano 20 Marca 2016 Nie wiem może źle widzę, ale to jest rower dla dzieci. Musisz być naprawdę niski skoro chcesz kupić tak mały rower. Podaj ile masz wzrostu, przekrok i gdzie masz zamiar jeździć na rowerze (w jakim terenie). Dzięki tym informacjom będzie łatwiej doradzić.
FKBY Napisano 20 Marca 2016 Autor Napisano 20 Marca 2016 A rozumiem,dobra to mam 175-67,2 kg / Raczej po miescie oraz w terenach lesnych. 84 krok. Doradzisz coś?
modrzew Napisano 20 Marca 2016 Napisano 20 Marca 2016 To rower "typu górskiego", czy raczej "atrapa roweru typu górskiego" jaką dostaniesz za 800zł, jest Ci potrzebna jak świni siodło. Kands czy Lazaro to dobry trop jeśli chodzi o budżetowe rowerki, ale raczej nie toto z linka. Poszukaj rowerów crossowych sprzedawanych pod tymi markami, np. Kands Maestro.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.