konec Napisano 20 Marca 2016 Napisano 20 Marca 2016 Czy oliwki do BH59 można używać wymiennie z BH90? Przez nieuwagę kupiłem tę pierwszą a chciałbym użyć do skrócenia przewodu SLX. Na pierwszy rzut oka nie widzę specjalnych różnic w tych oliwkach. Będę wdzięczny za odpowiedź. Cytuj
Mod Team sznib Napisano 20 Marca 2016 Mod Team Napisano 20 Marca 2016 Oliwki są takie same, tylko ten bolec wciskany do przewodu jest inny, w wersji do BH90 ma większy otwór Cytuj
CentrumRowerowe Napisano 7 Kwietnia 2016 Napisano 7 Kwietnia 2016 Lepiej nie mieszać wkładów do przewodów. SM-BH90 ma większą średnicę wewn. wkładu i jak zamontujesz część od SM-BH59 hamulec będzie miał gorszą charakterystykę pracy. Nowy komplet wkład + oliwka jest tani, lepiej kupić właściwy. Cytuj
konec Napisano 7 Kwietnia 2016 Autor Napisano 7 Kwietnia 2016 Oliwka jest taka sama, bolec inny. Wydłubałem stary bolec, założyłem nową oliwkę i jest OK. Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Mod Team Puklus Napisano 10 Kwietnia 2016 Mod Team Napisano 10 Kwietnia 2016 Być może sa inne, ja używam jednego typu do obu i działa jak trzeba. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi