konec Napisano 20 Marca 2016 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Czy oliwki do BH59 można używać wymiennie z BH90? Przez nieuwagę kupiłem tę pierwszą a chciałbym użyć do skrócenia przewodu SLX. Na pierwszy rzut oka nie widzę specjalnych różnic w tych oliwkach. Będę wdzięczny za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 20 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Oliwki są takie same, tylko ten bolec wciskany do przewodu jest inny, w wersji do BH90 ma większy otwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konec Napisano 20 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pantom Napisano 21 Marca 2016 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Dokladnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CentrumRowerowe Napisano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Lepiej nie mieszać wkładów do przewodów. SM-BH90 ma większą średnicę wewn. wkładu i jak zamontujesz część od SM-BH59 hamulec będzie miał gorszą charakterystykę pracy. Nowy komplet wkład + oliwka jest tani, lepiej kupić właściwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konec Napisano 7 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Oliwka jest taka sama, bolec inny. Wydłubałem stary bolec, założyłem nową oliwkę i jest OK. Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 10 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Być może sa inne, ja używam jednego typu do obu i działa jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi