Miki74 Napisano 19 Marca 2016 Napisano 19 Marca 2016 Korba Shimano SLX FC-M672 40-30-22 T 175mm HOLLOWTECH II (bez suportu).Korba z nowego roweru, o zerowym przebiegu.Preferowany odbiór osobisty.Jest możliwość odbioru osobistego w Jeleniej Górze, Legnicy i we Wrocławiu.Zdjęcia zamieściłem na olxhttp://olx.pl/oferta/korba-shimano-slx-fc-m672-hollowtech-ii-CID767-IDe8brF.htmlCena 290zł
kjedroska Napisano 21 Marca 2016 Napisano 21 Marca 2016 Pierwszy lepszy sklep (centrumrowerowe) - korba z suportem - 378 złSam suport - 68 złWychodzi, że korby kosztują u nich 310 zł. A tu cena zdemontowanych z roweru 290 zł ? Dojdzie jeszcze przesyłka. Teraz kupie suport - znowu przesyłka. Coś drogi jesteś drogi Miki. A już chciałem kupić ... Szkoda
Miki74 Napisano 21 Marca 2016 Autor Napisano 21 Marca 2016 Tak bardzo nie zależy mi na sprzedaży, jak się nie sprzeda to zajadę i wówczas przejdę na dwa blaty.Nie wiem jak długo wytrzymam by nie przetestować roweru, zrobi się trochę cieplej i nie będzie do sprzedania. Pozdrawiam
Root Admin Mieciu Napisano 25 Marca 2016 Root Admin Napisano 25 Marca 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.