DarthBane Napisano 19 Marca 2016 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Witam,chciałbym zakupić lub złożyć rowerek MTB na teren, powiedzmy do 2 000 (może przekroczyć delikatnie tę kwotę),najbardziej interesuje mnie koło 28/29 ale mogą być i mniejsze, amortyzacja jedynie przód, waga nie jest jakoś specjalnie istotna.Chcę się przesiąść ze starszej, włoskiej Olympia na Deorce, bo niestety intensywne jeżdżenie i brak poszanowania wymieliło sprzęt.Lepiej składać czy kupić gotowca? Co fajnego i w miarę dobrego mogę dostać w tej kwocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 19 Marca 2016 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 lepiej i taniej kupić gotowy rower np. http://www.goride.pl/mtb-29/10829-merida-big-nine-100-2015-odbior-osobisty.html?gclid=CjwKEAjw8bO3BRDp0bP_vL-7_lASJACL_d6wpjKYAjZOKKWtA3jHw5q5TcdBAqMTKnUHIaeR3KbbSBoCTWHw_wcB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qamian Napisano 19 Marca 2016 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Ciężko będzie złożyć coś samodzielnie do 2k. Poszukaj na alledrogo, w tej kwocie można znaleźć jakiegoś fajnego Krossa 2013/14, Silverbacka lub Heada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi