sssmok Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Jestem tu jako piszący po raz pierwszy i gorąco wszystkich witam. Zamierzam kupić sobie nowy rower. Długo szukałem czegoś odpowiedniego ze względu na ograniczone fundusze, jak i w związku z tym, że moja waga przekracza 110Kg. Po przejrzeniu wielu ofert wybrałem tą: http://www.wheelies.co.uk/p79112/Rocky-Mountain-Fusion-27-5-2015-Mountain-Bike.aspx Ze względu na obniżoną cenę (rocznik 2015) i dość dobry osprzęt już prawie go kupiłem, ale..... Zastanawiam się, czy może za tę cenę nie dałoby się kupić czegoś z lepszym wyposażeniem. Może ktoś z was upewniłby mnie w mojej ocenie lub może odwrotnie. W sumie na rowerze nie jeździłem już sporo lat i od tego czasu wiele się zmieniło w technologii i nowościach. Na miejscu nie bardzo mam się kogo zapytać o cokolwiek w tym temacie. Mam zamiar jeździć typowo turystycznie poza asfaltem. Lasy, ścieżki, bez ekstremalnych wyzwań. Zależy mi na mocnym wytrzymałym rowerze ze względu na moją wagę. Za wszystkie uwagi i porady z góry dziękuje. Zależy mi na szybkiej odpowiedzi, bo ilość tych rowerów w promocji jest ograniczona. Dziękuję i pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablo_94 Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 A jaki masz max budżet ?Polecam Trek x-caliber 9: http://www.trekbikes.com/pl/pl_PL/rowery/rowery-górskie/rowery-xc/x-caliber/x-caliber-9/p/2045600-2016 wagowo spokojnie wytrzyma, dożywotnia gwarancja na rame, wygoda. Jak do rekreacyjnej jazdy, rower idealny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sssmok Napisano 19 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Rozumiem, że rower, który przedstawiłeś jest bardzo dobry, ale cena wynosi dwa razy tyle, co tego, który wybrałem. Raczej chodziło mi o to, żeby stwierdzić czy ten Rocky Mountain jest wart swojej ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emremigiusz Napisano 19 Marca 2016 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Ten Rocky Mountain za tą cenę co serwują można wziąć,ale to chyba nie jest obniżka,biorąc polskie realia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sssmok Napisano 19 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Biorac moje realia jest to obnizka, bo w innych sklepach w uk kosztuje ponad 600 funtow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.