zlaczka Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Witam. Przy montażu sztycy regulowanej stwierdziłem na goleni sztycy regulowanej dwie punktowe rysy (mikro rysy). Sztyca nowa jeszcze w pudelku. Powinienem sie przejmować, czy reklamować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Nie spotkałem się z czymś takim. Dziwne. Wolałbyn sztyce bez takiej wady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlaczka Napisano 18 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Rysy są minimalne, trzeba sie dobrze przyjrzeć, inaczej nie widac. Sztyca juz założona, wiec nie wiem co robic. Dać sobie spokój czy pisac reklamacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 daj sobie spokój, jak są tylko delikatne to szkoda zachodu- nie powiększą się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlaczka Napisano 18 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Są male ale naruszona jest powłoka do aluminium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 19 Marca 2016 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 sztyca porusza się tylko kilka razy na jazdę więc nic jej nie będzie, jakby to był amortyzator to można by już się zastanawiać. ale jak cię to dręczy to oddaj (nie na gwarancję tylko rękojme czy jakiś tak- wada fabryczna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.