BulletTime Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Witam po przydługawej przerwie. na początek mały wstęp,aby był pogląd na sprawę. ze wgledu na mój stan zdrowia sporty latające sa juz dla mnie :you shall not pass! lekarz stwierdził :abym sobie nie napytał biedy muszę zrezygnować ze sportów latanych typu dh pumptrack bikepark bmx 4x itp jedynie co mogę ostrzejszego to enduro ale tylko i wyłącznie na fullu. jednak nie o tym mowa w tym temacie zafascynowały mnie ostanio...szosy ale nie takie typowe tylko takie jak w temacie badz typu Endurance. 2 tyg temu 2 raz w zyciu siedziałem na szosie ,ale to byl epic trip ,(szosa była typowa :jeden problem to niewygodna lekko pozycja -dlatego mysl o endurance):68 km w jeden dzien! dla mnie to mega dużo, dla Was pewnie całe gówno. dojrzała koncepcja w mej głowie aby zacząć poważnie rozważać zakup jakiegos emeryckiego sciganta . prosiłbym o jakies wskazówki dt. sprzętu jak również techniki jazdy-zielonym jest jak arbuz. moje fanaberie dot. sprzetu rama- wyłącznie stalowa lub carbon,żadnych aluminium i scandium geo przyjazne dla kręgosłupa baranek,lub normal ale nie prosta. hamulce tarczowe!koniecznie haki na bidony w liczbie min 1 mozliwość załozenia toreb mozliwość wjechania w cos wiecej niz tor F1 ,prześwit dla godny dla gravelowych laczków pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 17 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.