ziemian Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Witam Mam do wyceny hamulce: 1. Kompletny Tektro Auriga Comp przód w bdb stanie bez jakichkolwiek wycieków, nowe klocki hamulcowe spiekane z górnej półki, nie pamiętam w tej chwili producenta, do tego tarcza Shiamno Deore 180mm na 6 śrub nówka praktycznie, adapter, hamulce odpowietrzone i zalane nowym płynem. 2. Kompletny Tektro Auriga Comp tył w bdb stanie bez jakichkolwiek wycieków, nowe klocki hamulcowe spiekane z górnej półki, nie pamiętam w tej chwili producenta, do tego tarcza Shiamno Deore 160mm na 6 śrub nówka praktycznie, hamulce odpowietrzone i zalane nowym płynem. Z góry dzięki za info ile za to mogę dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 tarcza ok 20-30 zł hamulce za sztukę 200-230 jeśli faktycznie stan jest taki jak piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejker Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 tarcza ok 20-30 zł hamulce za sztukę 200-230 jeśli faktycznie stan jest taki jak piszesz Komplet tych hamulców nie jest wart więcej niz 300zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziemian Napisano 17 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Bajer tak myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi