IBNZ Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Chce sobie kupic przerzutke, ale nie bardzo wiem którą, oto kandydaci: http://www.allegro.pl/item121819184_nowa_p...ik_okazja_.html --> tanio, ale nie wiem jak bedzie z dzialaniem, cena kusi http://www.allegro.pl/item122233298_przerz...a_sram_7_0.html ---> 10 zł tansza od najnowszej http://www.allegro.pl/item122830693_nowa_t...a_sram_x_7.html ---> w ostatecznosci moge wydac te 135 zł Zatem chce sie dowiedziec, ktora lepsza w stos. cena/jakosc i czy sie nie przejade biorąc tą pierwszą. Jesli macie inne propozycje do max 150 zł to słucham. Manetka z jaka bedzie przerzutka uzywana to sram x7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yakochamochi Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 polecam ci x-7 sam ja mam i nie narzekam chodzi ladnie elegancko pieknie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Autor Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Polecam X-7 muj brat go ma i mowi ze działa super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axi Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Tą pierwszą sobie na pewno odpuść. Zastanawiałem się nad nią ze względu na niską cenę, ale idzie ona w parze z niską oceną użytkowników. Przy różnicy cenowej w pozostałej dwójce pozostaje polecić X.7. Od pewnego czasu sam taką mam i póki co nie mogę powiedzieć o jej działaniu złego słowa. W błocie jedynie zmieniała z lekkim opóźnieniem, ale i tak precyzyjnie, na sucho błyskawica (manetki to 5.0 z rocznika '05, takie "srebrne"). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Road_King Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Tą pierwszą sobie na pewno odpuść. Zastanawiałem się nad nią ze względu na niską cenę, ale idzie ona w parze z niską oceną użytkowników. Przy różnicy cenowej w pozostałej dwójce pozostaje polecić X.7. Od pewnego czasu sam taką mam i póki co nie mogę powiedzieć o jej działaniu złego słowa. W błocie jedynie zmieniała z lekkim opóźnieniem, ale i tak precyzyjnie, na sucho błyskawica (manetki to 5.0 z rocznika '05, takie "srebrne"). Wprawdzie mam X9, ale myślę , że X7 Cię nie zawiodą , to naprawdę super sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ro35 Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 jak nie masz za dużo kasy - ta sama konstrukcja co nowsza siódemka: http://www.allegro.pl/item123037901_przerz...a_sram_5_0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IBNZ Napisano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 ok, to kupuje srama 5.0 i czatuje na reszte okazji. Dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 tej z pierwszego linku nie polecam- moja po jednym sezonie dostała dużych luzów po dwóch poszła w odstawke tą z drugiego linku tez nie polecam- prawie to samo co ta z pierwszego, lepsze prowadzenie linki (DIRT) ale dalej za dużo plastiku- no chyba że jest to model z ostatniego roku produkcji bodajże 2004 to wtedy jest w miare ok bo SRAM zrobił w końcu z aluminium a nie z plastiku ten element mocujący przerzutkę do haka (nie pamiętam jak to się fachowo nazywa) X-7 jest zdecydowanym faworytem głownie ze względu na solidność (niemal brak grilonu) i zupełnie nową konstrukcję 5.0 - prawie to samo co 7.0 z linku wyżej, za tą cenę do zaakceptowania ale jak nie zależy Ci na napisach i image'u to poszukaj 4.0 z 2004/2005 - konstrukcja prawie taka sama jak te nowe x-7 i x-9 tylko że pare rzeczy jest z plastiku i jest nierozbieralna ale jej jakość pracy jest na b.wysokim poziomie. Sam mam taką - trzeci sezon jeździ i prawie nie ma luzów, jestem z niej zadowolony. Tylko że chyba troche za poźno napisałem tego posta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.