alasob2 Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Witam Chcę się zacząć uczyć robić tricki i akrobacje na rowerze, ale nie wiem za bardzo czym się kierować w wyborze. Jak przeglądałem różne oferty, to myślę, że zmieściłbym się w 3000zł za rower na którym bym się uczył. Dobrze żebym na rowerze mógł też 'normalnie' pojeździć po mieście. Znalazłem jeden, który mnie interesuje: http://www.mojrowerowy.com/product-pol-5768-NS-Bikes-Rower-Analog.html. Czy taki jest dobry na początek czy może polecacie coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukakewarior Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 (edytowane) Ostre koło to raczej kiepski pomysł do stuntu. Rozglądaj się raczej za rowerami streetowymi KLIK. Edytowane 17 Marca 2016 przez bukakewarior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Sprecyzuj jakie tricki. Bo wrzucasz ostre na którym owszem można robić "tricki" ale równie dobrze może chodzić o rower do streetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi