endrzer Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Cześć, czy gdzieś można wyświetlić wszystkie swoje odpowiedzi do postów, w których dostałem + do reputacji? Szukałem w ustawieniach ale nie widzę. W powiadomieniach też nie widzę opcji powiadomienia o przyznanych punktach do reputacji. A fajnie było by zobaczyć, które z odpowiedzi użytkownicy uznali za przydatne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 16 Marca 2016 Root Admin Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Z uwagi na techniczne aspekty, aktualnie ta funkcja jest wyłączona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endrzer Napisano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 szkoda a jest w planach przywrócenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 19 Marca 2016 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Zapewne jest to kwestia wydajności bazy danych, więc jeżeli skrypty zamulały serwer, to nie zostanie przywrócone. Tak samo jak oznaczenia tematów w których się odpowiedziało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 19 Marca 2016 Root Admin Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 a jest w planach przywrócenie? Niewykluczone. jest to kwestia wydajności bazy danych, więc jeżeli skrypty zamulały serwer Jest tu ziarno prawdy... ale główny problem leży gdzie indziej.Na chwilę obecną trwają pracę nad bardziej istotnymi kwestiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 13 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Prawdopodobnie wróciła. Przynajmniej u mnie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.