Skocz do zawartości

[muzyka] Forumowa lista przebojów

bendus

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

oka juz wiem zapisalem sie itd czekam na przyjecie :D

ale jakos jak przeslucham 50% piosenki to i tak sie nie zapisuje czego slucham co mam zrobic??:>

Napisano

Witam w Naszej grupie.

Napisz jakiego używasz odtwarzacza i czy zainstalowałeś stary plugin, czy nowszy programik z last.fm.

Sprawdź, czy w pluginie/programie wpisałeś poprawne hasło i login.

Napisano

hej uzywam winampa chyba 3.0 jakis plugin sie instalowal i programik tez konto mam juz zaloze login i haslo poprawne

Napisano

siemanko... ja takze czekam na akceptacje do grona:D

a i mam pytanie ten programik to koniecznie trzeba instalowac zeby musiki tam sluchac i co on wogole daje?? thx

Napisano

@jogus: programu nie używałem, więc nie wiem dlaczego jest fe :( Sprawdź ewentualnie czy Twój Winamp nie ma zablokowanego dostępu do internetu (niektóre antywirusy, czy powiedzmy zapora windowsa nieraz blokują).

Ewentulnie wywal programik i zainstaluj tylko ten plugin. Nie ma tylu bajerów, ale w sumie robi to samo (ja go używam i działał z wszystkimi wersjami WA od bodajże 1.9 do obecnej 5.xx). Opis konfiguracji jest w moim wcześniejszym poscie.

@01LukasZ - progrmu nie musisz instalować. Statystyki odtwarzanych utworów można towrzyć przez ww. plugin, a radia na stronie słuchać przez flashowego playera zintegrowanego ze stroną.

• 3 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Niedawno miałam problemy z kartą graficzną, przeinstalowałam Windowsa i od tamtej pory, kiedy próbuję zalogować się na stronie Last.fm, wyskakuje mi takie cóś:

Błąd wczytywania strony

Nieprawidłowe przekierowanie

Firefox wykrył, że serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie.

Problem ten może się pojawić w wyniku zablokowania lub odrzucenia ciasteczek.

:)

Czy może mi ktoś powiedzieć, co się dzieje?

• 7 miesięcy temu...
Gość BarteX88
Napisano

Czekam na akceptacje :D

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...