goly33 Napisano 22 Listopada 2006 Napisano 22 Listopada 2006 czekam na rozpatrzenie decyzji pozdrowko
bendus Napisano 22 Listopada 2006 Autor Napisano 22 Listopada 2006 ciama, witam w naszym gronie. A Ciebie goly33 cosik nie widzę
Jogus Napisano 4 Grudnia 2006 Napisano 4 Grudnia 2006 oka juz wiem zapisalem sie itd czekam na przyjecie ale jakos jak przeslucham 50% piosenki to i tak sie nie zapisuje czego slucham co mam zrobic??:>
bendus Napisano 4 Grudnia 2006 Autor Napisano 4 Grudnia 2006 Witam w Naszej grupie. Napisz jakiego używasz odtwarzacza i czy zainstalowałeś stary plugin, czy nowszy programik z last.fm. Sprawdź, czy w pluginie/programie wpisałeś poprawne hasło i login.
Jogus Napisano 4 Grudnia 2006 Napisano 4 Grudnia 2006 hej uzywam winampa chyba 3.0 jakis plugin sie instalowal i programik tez konto mam juz zaloze login i haslo poprawne
01LukasZ Napisano 4 Grudnia 2006 Napisano 4 Grudnia 2006 siemanko... ja takze czekam na akceptacje do grona:D a i mam pytanie ten programik to koniecznie trzeba instalowac zeby musiki tam sluchac i co on wogole daje?? thx
bendus Napisano 4 Grudnia 2006 Autor Napisano 4 Grudnia 2006 @jogus: programu nie używałem, więc nie wiem dlaczego jest fe Sprawdź ewentualnie czy Twój Winamp nie ma zablokowanego dostępu do internetu (niektóre antywirusy, czy powiedzmy zapora windowsa nieraz blokują). Ewentulnie wywal programik i zainstaluj tylko ten plugin. Nie ma tylu bajerów, ale w sumie robi to samo (ja go używam i działał z wszystkimi wersjami WA od bodajże 1.9 do obecnej 5.xx). Opis konfiguracji jest w moim wcześniejszym poscie. @01LukasZ - progrmu nie musisz instalować. Statystyki odtwarzanych utworów można towrzyć przez ww. plugin, a radia na stronie słuchać przez flashowego playera zintegrowanego ze stroną.
dezerter Napisano 5 Kwietnia 2007 Napisano 5 Kwietnia 2007 Zapisałem się jako D3zerter, poproszę o zaakceptowanie :wink:
slomka Napisano 27 Września 2007 Napisano 27 Września 2007 Niedawno miałam problemy z kartą graficzną, przeinstalowałam Windowsa i od tamtej pory, kiedy próbuję zalogować się na stronie Last.fm, wyskakuje mi takie cóś: Błąd wczytywania strony Nieprawidłowe przekierowanie Firefox wykrył, że serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie. Problem ten może się pojawić w wyniku zablokowania lub odrzucenia ciasteczek. Czy może mi ktoś powiedzieć, co się dzieje?
wojtasin Napisano 28 Września 2007 Napisano 28 Września 2007 Narzędzia>Opcje>Prywatność - tam zobacz czy masz zaznaczoną opcję Akceptuj ciasteczka
slomka Napisano 28 Września 2007 Napisano 28 Września 2007 Mam, mam. Ale niestety nic to nie zmienia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.