Skocz do zawartości

[muzyka] Forumowa lista przebojów

bendus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chyba nie chodzi o to, zeby miec kawałki dobrze opisane, tylko trzeba ten kawałek sluchac minimum 50% długości utworu, zeby go zarejestrowało na stronie. W wypadku DJ Tiesto - Traffic jest to 3min28sec.

Prawda. Dane są wysyłane dopiero po upływie połowy czasu trwania utworu. Zapobiegać ma to sztucznemu nabijaniu sobie statystyk, przez ciągłe przeskakiwaniu utworów. Po prostu trzeba trj muzyki naprawdę posłuchać.

A poprawne tagi sa potrzebne - w przypadku braku poprawnego taga utwór nie jest wysyłany.

Spróbwoałem się zarejestrować, ale szczerze mówiąc to niewiem czy mi sie udało :D bo wyskoczyło ze mam bana jak próbowałem drugi raz.

Udało się Tobie za pierwszym razem. Nie pojawiłeś się jako member, bo najpierw musi wyrazić na to zgodę osoba wcześniej zarejestrowana. Za drugim razem nie pozwoliło Ci się zarejestrować, bo już byłeś.

Majkel ubiegłeś mnie z odpowiedzią :P

Napisano

@vip79: Ciebie też nie ma na liście, więc chyba się jeszcze nie zapisałeś do grupy. Musisz wejść na stronę grupy i wybrać "Join this group"

Napisano

Niom listy jeszcze nie mamy, ale radio "grupowe" działa. Wczoraj w nocy posłuchałem i nawet nie biorąc pod uwagę utworów, które znalazły się tam za sprawą mojego gustu, to "lektura" była miejscami pouczająca :033:

Napisano

Aha, wszystko działa :033:

Ale jeszcze mam pytanko, co, i jak mam zrobić zeby ten programik rejestrował czego słucham. Wystarczy ze bedzie poprostu włączony gdy bede słuchał muzyki na Winampie???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...