bendus Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Pewnie niektórzy z was słyszeli o serwisie www.last.fm. Ze strony tej mozna sciągnąć programik, który rejestruje słuchane przez nas w utwory i na ich podstawie buduje listę naszych ulubionych wykonawców, poleca innych, którzy mogą przypaść nam do gustu itp. Na stronie tej można tworzyć również grupy zrzeszające użytkowników o podobnych zainteresowaniach, gustach itp. Dla każdej z grup budowana jest oddzielna lista najpopularniejszych wykonawców i utworów. Wpadłem na pomysł utworzenia grupy dla użytkowników naszego szanownego forum. Zapraszam do rejestracji na www.last.fm, a następnie do zapisania się do grupy ForumRowerowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 No to już złożyłem aplikację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam, witam Mamy już dwóch (nie licząc mnie) członków: cookiesrulez i specjalized Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 to ja czekam na pozytywne rozpatrzenie podania^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Żeby mieć swoją "listę przebojów" potrzeba 15 osób, na razie są 4... oby się tyle zebrało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Hmm i już są 4 duszyczki . Jesliby się takie tempo wzrostu napływu zgłoszeń utrzymnało, to już wkrótce Wszyscy już zaakceptowani użytkownicy moga akceptowac oczekujące zgłoszenia. Nie musze tego robić ja, więc zerkajcie czasem, czy ktoś nie jest "pending" A.. jeśli wasz nick na last.fm jest inny niż tu na froum, to napiszcie tu proszę, żebyśmy wiedzieli któż to postanowił się przyłączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 to jam jest zerocool99 na last^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkel Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 no ja tez dolaczylem nick: Majq ale widze bana dostalem :/ It doesn't seem like you can join this group. Maybe you're already a member. It's also possible that you're been banned by the leader of this group. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 A u mnie wygląda, że jest ok. Może po prostu jeszcze nie byłeś zatwierdzony przez nikogo. Wprowadziłem to, żeby zanim zatwierdzi się członkowstwo, sprawdzić, czy mamy do czynienia z userem forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 29 Sierpnia 2006 Root Admin Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 ktos z was w ogole czyta zasady? grupa grupą, ale te wasze podpisy... a tak btw Sam się jutro dołączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Ja nie bawię się w last.fm odkąd chodzi tylko z nową wersją foobara, która, krótko mówiąc, śmierdzi ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 29 Sierpnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 no to jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Jesteśmy zaszczyceni mając wśród nas już jednego Moderatora i samego Admina w drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Ja też się podłącze. . . tylko nadwrażliwy mod kasuje sigi ;). i daje warny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 zarejestreowalem sie jako: Ciastko jak sie dolaczyc do grupy i o co w ogole kaman ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 No więc rejestrujesz się, sciągasz stąd programik, bądź (jeśli jak ja jesteś minimalistą) jeden z pluginów na dole strony konfigurujesz i git - słuchasz muzyczki, a programik wysyła dane z tagów i buduje listę. itp. itd... Natomiast by dołączyć do grupy, wchodzisz na jej stronę główną. Następnie klikasz na "Join this group". Zostajesz dodany do listy oczekujących i ktoś z czcigodnych członków grupy sprawdza Twój życiorys, zainteresowania, kontakty, kartę zdrowia, świadectwo z podstawówki..eee.. znaczy się, czy na serio jesteś od nas z forum i zatwierdza Twoją "kandydaturę"... i tyla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renko Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 sam sie zarejestrowalem jako r3nko. zobaczymy jeszcze czy dobrze wszystko zrobilem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkel Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 dobrze, juz jestes cos malo muzyki sluchacie bo statsy zerowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 No to jeszcze 6 osób. I będziemy mogli mieć swoją listę przebojów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kustom Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 się dopisuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renko Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 malo muzyki, bo powoli zakumalem jak to dziala. trzeba miec kawalki porzadni otagowane. wiekszosc moich nie ma ladnie zrobionych tagow, wiec programik ich nie wykrywa elegancko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip79 Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam witam, mój nick to vip79 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Chyba nie chodzi o to, zeby miec kawałki dobrze opisane, tylko trzeba ten kawałek sluchac minimum 50% długości utworu, zeby go zarejestrowało na stronie. W wypadku DJ Tiesto - Traffic jest to 3min28sec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufoludek Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Spróbwoałem się zarejestrować, ale szczerze mówiąc to niewiem czy mi sie udało bo wyskoczyło ze mam bana jak próbowałem drugi raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkel Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Chyba nie chodzi o to, zeby miec kawałki dobrze opisane, tylko trzeba ten kawałek sluchac minimum 50% długości utworu, zeby go zarejestrowało na stronie. W wypadku DJ Tiesto - Traffic jest to 3min28sec. i to i to. utwor musi miec poprawnie nadane tagi Artist i Title oraz zwykle chwilke musi sie poodtwarzac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.