xmaalpa Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 (edytowane) Witam, na wstępie powiem, że nie mam zbyt dużego pojęcia o rowerach, więc nie do końca wiem nawet co podać, by pomóc osobom, które chciałyby mi pomóc. Mam hamulce Shimano, cośtam pisze Artek Virgous, szukam klocków do nich, bo całe mi się starły. U mnie w mieście powiedzieli że takich nie mają. Prosiłbym o linki gdzie takowe mogę zdobyć. Wrzucam takie zdjęcie, może to jakoś pomoże. Wymiary w mm, takie nie w 100% dokładne. http://i.imgur.com/ni288qb.jpg Chętnie podam inne informacje, ale nie wiem jakie są potrzebne. Dziękuję serdecznie za zainteresowanie tematem, pozdrawiam. Ewentualnie chętnie poczytam jakieś rady, czy coś jak zrobić z innych takie :x W sensie zmodyfikować czy coś :/ Edytowane 15 Marca 2016 przez xmaalpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moorzyn Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Jak masz Shimano, to z którejś strony zacisku masz napisany model. Podaj go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Nie masz hamulców shimano tylko artek vigorous , tak wynika z tego co napisałeś. Klocków do tego raczej nie dostaniesz , chyba że na chińskim portalu jakimś Albo sam sobie dotniesz Te hamulce za dobrych opinii chyba nie mają , kumpel miał v-ki arteka i nie szło za chu* postawić na przednim (st-ef 51). http://motoredbikes.com/threads/warning-warning-warning-disc-brake-alert.27270/ Na Twoim miejscu to bym wymienił te hamulce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmaalpa Napisano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Właśnie nigdzie modelu nie pisze. Chętnie bym wymienił hamulce, ale prędzej wymienię cały rower. To może spróbuję sam dociąć jak tak, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr_dave Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Aliespres znajdziesz na pewno. Za 5 dolców 6kpl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi