DownhillLove Napisano 15 Marca 2016 Napisano 15 Marca 2016 Witam Mam pytanie, a nie mogłem znaleźć odpowiedzi w google. Więc pytam tutaj.Otóż zaczynam przygodę z DH i chciałem sobie kupić Jersey z Fox'a i jakieś spodnie. Ale nie mogę nigdzie znaleźć kompletu, a jak już znajdę jakimś cudem to kosztuje jakieś 800 zł. Nie wiecie gdzie można kupić jakiś komplet? Nadadzą się sklepy internetowe, czy jakieś w mieście.Mieszkam w okolicach Kielc, i niestety nie ma tu zbyt dużo sklepów rowerowych (przynajmniej z takimi rowerami jakie ja chcę). I podajcie cenę za jaką można kupić, bo może one tyle kosztują a ja szukam jak idiota tańszych. Ale mi się wydaje że nie powinny być takie drogie.Pozdrawiam wszystkich
Mod Team durnykot Napisano 15 Marca 2016 Mod Team Napisano 15 Marca 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.