boxer87 Napisano 14 Marca 2016 Napisano 14 Marca 2016 Witam po dość długiej nieobecności, mój ostatni zakup okazał się totalną katastrofą , wiec proszę tym razem was o opinie.Ostatnim razem zakupiłem rower firmy Kellys niestety nie wiem co to za model , ale po około roku rozpadł się dosłownie wiec z góry zaznaczam , że nie interesuje mnie zakup czegokolwiek tej firmy.Zastanawiam się nad kupnem roweru w "teren" czytaj. jazda po lesie oraz po parkach leśnych.Natomiast drugi rower jest przeznaczony dla zony o takim samym przeznaczeniu z małym wyjatkiem.Musi mieć miejsce na podłączenie siedzenia dla dziecka .Na oba rowery mam przeznaczone 3000zl.Jak macie jakieś ciekawe oferty ze skleów z okolic Katowic piszcie . Pozdro Dodam tylko ,że zastanawiam się nad kupnem tego modelu : Rower MERIDA DAKAR TEAM-V 2013
Pablo59 Napisano 14 Marca 2016 Napisano 14 Marca 2016 1. Długości nóg / wzrost obojga ? względnie waga, o ile istotna 2. Dla ciebie pseudogóral czy cross? 3. Dla żony cross czy trekking?
boxer87 Napisano 14 Marca 2016 Autor Napisano 14 Marca 2016 Dla zony cross dla mnie chyba wolałbym crossa , wydaje mi się że lepiej się spisze , poza tym chciałbym w tym roku wystartować w duathlonie.Wzrost to 178cm i zona 170cm.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.