pantom Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Tego sie nie spodziewalem ale w Auchan napadl na mnie marketowy Fatbike. Ciezko sie bronic bo bydle waży 25 kg. Taka ciekawostka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 13 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 <ziew> Kotlet kolego... Przynajmniej kilku miesięczny... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozek Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 "Rower miejski 26" "Boczna nóżka" No no, tylko kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Myślałem że tam jest Avid bb ale jak zobaczyłem cenę to myślę że to coś obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 to nie avid- tylko kolorowe żeby wyglądało podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 (edytowane) Carrefour nie pozwala konkurencji wysunąć się na prowadzenie! Edytowane 13 Marca 2016 przez dran2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 (edytowane) W Walmart w poprzednim roku były po 250 dolców jakoś. A w PL jak to w PL, dolar x5 + VAT. Edytowane 13 Marca 2016 przez phoe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pantom Napisano 13 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 A obok jeszcze dzieciatko grubasek dla juniora Na duzym napis boss a na malym mini boss Hehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 (edytowane) Współczuje dziecku jazdę na takich oponach, a rodzicowi który to kupi pogratulować braku wiedzy, ewentualnie głupoty totalnej. Za 2 miechy komunie, będzie wysyp tego badziewia pewnie... Jeszcze ma oponę odwrotnie założona... Edytowane 13 Marca 2016 przez phoe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pantom Napisano 13 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 <ziew> Kotlet kolego... Przynajmniej kilku miesięczny... Szacunek... I. Nie mniej jednak smakowity[emoji3] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Do mini grubaska dodać kółka boczne, niach niach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 ale się to nasze społeczeństwo rozpasło przez te całe makdonaldy i burgerkingi... wszystko zaczyna być grube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gien Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Mmm, jeździłbym na tym z Carrefoura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Mmm, jeździłbym na tym z Carrefoura Już widzę jazdę testową po sklepie Ciekawi mnie jak się na tym jeździ ale raczej szybko się nie przekonam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pantom Napisano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Powiem szczerze ze nie wyobrazam sobie jazdy. Wzialem do rak to jak kowadlo. Nie wiem kto to kupi. Bardziej to chyba maskotka wystawowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Naście lat temu ludzie kupowali mtb, były prawie same mtb a w lesie nie dane było spotkać nikogo. Ludzie nadal będą kupować sprzęt niezgodny że sposobem użycia a spece z marketu na pewno wiedzą czy warto coś takiego dać na stan sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Patrzcie co znalazłem w gazetce Auchan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pantom Napisano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Widze tu opony Bonekeeper - w wolnym tlumaczeniu StrażnikKości. Coz za metafora..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 14 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Nie mniej jednak smakowity Doprawdy? A ja myślałem, ze to ja mam dziwny gust kulinarny Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pantom Napisano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Doprawdy? A ja myślałem, ze to ja mam dziwny gust kulinarny Szacunek... I. A propo gustu. Jak robilem fotke to obok mnie zatrzymalo sie jak podejrzewam malzenstwo w średnim wieku i Pan do żony rzekł tak patrząc na mini grubaska: "Zobacz jaki piekny rowerek. Mysle ze Piotruś byłby zachwycony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzych0 Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Mówicie jakbyście za dzieciaka nie wsadzali kolorowych koralików na szprychy i nie przyklejali kart do ramy, żeby był "motór". W tamtym czasie każdy by się ślinił na widok takiego marketowego grubaska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pantom Napisano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 To prawda za dawnych lat blyby wojny na podworku kogo kolej na jazde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi