Gość Wojtkan Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Hej, Chcialem sobie kupic rower do amatorskiej jazdy (dojazdy do pracy, wycieczki do 50km). Ktory z tych dwoch modeli byscie wybrali? Cenowo sa podobne. Lazaro Integral V3 Czy Kross Evado 4.0 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maxi Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Witam. Również podłączam sie do pytania. Oprócz powyższych myślałem równiez nad Unibike (Crossfire lub Disc) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robert Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Nie wiem jak na chwilę obecną, ale do tej pory Lazaro miało strasznie słabej jakości napęd oraz obręcze/piasty - takie to "full alivio" a jak mi się wydaje to są to chyba najbardziej wrażliwe komponenty, także na waszym miejscu brał bym Krossa lub Unibike. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 tiaaaa, shimano w Krossie to zupełnie inne shimano niż w Lazaro ... A w Unibike jeszcze mocniejsze ... Bo że korba tourney w evado jest najmocniejsza na świecie to wie każde dziecko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robert Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Lepsze może nie, ale szansa, że lepiej poskładane. Ale zawsze można mieć przecież super " nie tak do końca " full alivio" , więc pewnie i poziom montażu jest "full" tak jak i gwarancja pewnie też "full", ale co tam , zawsze to stówę lub dwie taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Wojtkan
Hej,
Chcialem sobie kupic rower do amatorskiej jazdy (dojazdy do pracy, wycieczki do 50km). Ktory z tych dwoch modeli byscie wybrali? Cenowo sa podobne. Lazaro Integral V3 Czy Kross Evado 4.0 ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.