Gość Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 patrzę i obserwuję. I nie wiem jaka jest różnica pomiędzy modelem deore FC-M530 a FC-M540 tych korb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Przyjrzyj sie dokladnie to zobaczysz roznice - budowa ramion nieco inna a tak poza tym to pewnie niczym sie nie roznia , jakis maly face lifting przeszly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 a czyli oznacza to to że 540 jest nowsza? roczik 2006 czy coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 ja mam 540 kupiona na poczatku roku 2005 ma ona takie same ramiona jak LX z 2004 roku i tyle pozostale deore maja wezsze ramiona przy pajaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 ja mam 540 kupiona na poczatku roku 2005 ma ona takie same ramiona jak LX z 2004 roku i tyle pozostale deore maja wezsze ramiona przy pajaku i jak ci sie sprawuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkoz Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Poprzedni LX to jest właściwie to samo co teraz Deore jednakże Shomano zrobiło jakiś lifting bo sa inne długość suportów. Do korb które wyglądaj prawie tak samo sa róze suportu. LX 121 a Deore 118. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 a jak jest z wkładami do octalinków? czy tylko shimano czy inni też robią dla shimano tzn pod shimano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 raczej na octalink ciezko bedzie cos nie shimano znalesc na moja korbe nie narzekam dodalem do niej najdroszy model wkladu suportu z grupy deore i jak na razie ma okolo 7000km i luzow brak korba ma sie swietnie,jest dosc sztywna po przesiadce z sachsa neosa i wkladu kinexa na 4 maszynkach na kwadrat roznica kolosalna.oktualnie moj wklad suportu jest juz nieco wyjezdzony tzn luzow itp brak nogami krecisz jak nowka podobnie korba rekami ale jak zdejmiesz korbe i krecisz osia palcami to czuc ze nowy nie jest na pewno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Września 2006 Udostępnij Napisano 1 Września 2006 no właśnie shimano shimano i kupiłem nową na allegro Truvativ Firex, od kolesia co sprzedawał nową zdjętą z roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.