madmx Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Witam. Polecacie jakiegoś przyzwoitego Power banka, który w razie spadku baterii w moim smartfonie (HTC 820) podtrzymał by go przy "życiu". Nie chodzi mi o jakiegoś mega drogiego ale taki ze średniej półki. Druga sprawa potrzebuje uchwyt bądź pokrowiec na tego kolosa ww. Jest to dość sporych rozmiarów smartfon wys 158 na szerokość 79. Fajnie jak by było coś przeciw deszczowego ale nie koniecznie byle by solidnie trzymał telefon. Również aby cena była zadowalająca. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz9977 Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Również korzystam z 820. Mam na ramie torebkę arsenala https://www.centrumrowerowe.pl/akcesoria/torby-i-sakwy/torby-rowerowe/p,torba-na-rame-z-kieszonka-na-telefon-art-520-sport-arsenal,441351.html w niej gąbkę i wycięte w niej miejsce na powerbank żeby nie obijał się o ramę. Co do powerbanku to mam 10tys mAh i ten zapas mocy spokojnie wystarcza Jeden mam OMPB10 polecam oczywiście. Drugi zaś droższy samsung w którym ogniwa można wymienić. Telefon mam w etui "pancernym" więc jeszcze po centymetrze trzeba doliczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danielasty Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 ja mam PB z auchana za 12,99zł działa ... no działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezios Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Jak tanio to na swiatelka.pl kupisz power banka jak i ogniwa 18650. I wiesz co masz a nie wyssane z palca wartości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 17 Marca 2016 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Akurat tam to głównie z Chin kupują sprawdzone i wszędzie polecane Xiaomi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2000rr Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Tylko uważać na podróbki bo jest ich dużo w sieci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Też brałbym teraz Xiaomi. Najtaniej oczywiście z Chin, ale jest parę polecanych sklepów w Polsce, które sprzedają od ręki, z "miejscową" gwarancją, niewiele drożej, oczywiście oryginalne. Żeby nie było, że kogoś reklamuję, to Google > "xiaomi gdzie kupić". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.