qesta1990 Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 witam, wybieram się dziś do Wrocławia przymierzyć sobie rower Merida 29 Big Nine 500 21 cali (187 wzrostu) i kilka innych alternatyw dla porównania. Jakie znacie sklepy z fachową obsługą i rozsądnymi cenami? Na Meride najlepszą cenę dostałem w sklepie internetowym ok 3000zł, (Widziałem tańsze ale większość z ramą 17) Z góry dzięki za odpowiedzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emremigiusz Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Sport Profit,Harfa-Harryson też jest dobrym sklepem,wieść niesie że dla bogatych,ale to mit,warto pocisnąć o jakąś zniżkę. I taka moja rada,trzymać emocje na wodzy,powolne ruchy,kręcenie nosem,pokaż że masz kasę,ale nie wydasz na jakieś chwilowe uniesienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blakeburn Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Jak masz w kieszeni gotówkę to Sport Profit potrafi dać spore rabaty, podobnie jak Aventura Sport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.