Skocz do zawartości

Kellys Reyon 30 pomocy w wyborze

RowerowyMateusz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień Dobry wszystkim. Chciałbym prosić Was o pomoc. Bardzo kręci mnie full. Niestety z fullami jest tak, że cena za nie jest dość spora i w grę wchodzi albo dobry sprzęt używany albo jakaś dobra alternatywa która znajdzie się z nienacka no i chyba taką alternatywę znalazłem: http://www.kellysbike.com/pl/rowery-2016/gorskie/fullsuspension/xc-marathon-29/reyon-30#.VuPp7lndjqA proszę Was o opinię na temat tego roweru. Jego cena to maks który mam możliwość wydać. Czy jest to dobra baza do przyszłej rozbudowy i upgrade'u? Czy rower ten może konkurować z np. Canyon Nerve AL 7.9? Chciałbym używać roweru do maratonu (oczywiście nie profesjonalne) wypady w góry, nad morze, ogólna turystyka. Mam 193 cm ;) wszelka pomoc będzie dla mnie bardzo przydatna :)

Ps. A może znacie kogoś, coś kto cjce sprzedać dobry full do 7 tys.?

Napisano

Od razu bym tarcze zmienił na większe,widać że na czymś musieli obciąć koszty.Tak to nawet fajny.Co do rozbudowy to trudno rzec,zostając przy tym to na przykład pozostają Ci ośki tylko 9 mm średnicy,nic wytrzymalszego nie założysz,ale jak byś chciał większe średnice to już koszt znacznie wzrasta,pytanie tylko czy naprawdę to koniczne.Natomiast zmiana przerzutek i takie tam,to zawsze można,zmiana dampera też.Widły nie są chyba z rurą taper,ale w ramę takie wejdą z tego co widać po kształcie,to duży plus bo masz większy wachlarz możliwości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...