Yakochamochi Napisano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 siema ja z zapytaniem czy warto kupic ta korbe do Dirt/street ? prosze o pomoc link allegro do korby: http://allegro.pl/item122096545_reborn_cobra_ps4_dual.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMaaXX Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 No wlasnie ja też chce kupic sobie taka korbe ale gdzieś wyczytalem ze łatwo skrzywic blat ale jak sie o nią dba to wszystko gra (ale mi sie zrymowało). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yakochamochi Napisano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 hm ale ja bym kupil raczej mtb bo mozna blat z latwoscia wymienic :] a mam jeszcze zapasaowy blacik 38 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szuma Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Ej to co o niej sądzicie bo tez mam zamiar ją kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafelek Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Ja tez mam zamiar ją kupić. qumpel ma, póki co spisuje sie dobrze. On za######iście skacze lol. ylko co z nią będzie jak rower np na bok spadnie. A jak nie tą to jaką ktoś może polecić?? i ma być tania Ja tez mam zamiar ją kupić. qumpel ma, póki co spisuje sie dobrze. On za######iście skacze lol. ylko co z nią będzie jak rower np na bok spadnie. A jak nie tą to jaką ktoś może polecić?? i ma być tania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.