szaman02 Napisano 11 Marca 2016 Napisano 11 Marca 2016 Witam to jest mój pierwszy wątek na forum. Mam pytanie czy oponę hutchinson python tt ts 29 2.1 da rade uszczelnić na mleczku?
Marcin9 Napisano 11 Marca 2016 Napisano 11 Marca 2016 Tak da się je uszczelnić. http://velonews.pl/posts/1135-test-opon-hutchinson-python-tubeless-ready
bobiik Napisano 11 Marca 2016 Napisano 11 Marca 2016 Wydaję mi się jednak że ten model jest bardzo wylajtowany i nie da się go uszczelnić. Kolega w poście wyżej podal link do zupełnie innej opony. Gdzie oznaczenie jest Tr. Mialem Hutchinsona Cobre i Toro w wersji TR i te modele uszczelniaja się bezproblemowo.
szaman02 Napisano 11 Marca 2016 Autor Napisano 11 Marca 2016 opis z sklepu: OPISLegendarny model opony Hutchinson. Na tej oponie Julien Absalon święcił największe tytuły, na tym modelu zdobył mistrzostwo olimpijskie. Niedościgniony wzór dla konkurencji. Specyficzny "kwadratowy" profil gwarantuje niskie opory toczenia i świetną przyczepność, dlatego ta opona była wielokrotnie wyróżniana. Najlepszy wybór na suchą i luźną nawierzchnię.dwie sztukiAir Light - a bezdętkowa dedykowana na dłuższy dystans wynika z niego że opona jest bezdętkowa.
bobiik Napisano 11 Marca 2016 Napisano 11 Marca 2016 Masz napis na oponie Tubeless ready? Hutchinson produkuje kilka wersji tej samej opony. Jeśli jest taki napis to jak najbardziej i nie rozumiem wtedy Twojego pytania na forum.Opony TR mają specjalnie wzmocnioną stopkę. Z tego co się kiedyś dowiadywałem to podstawowe wersje nie są polecane do przeróbek na bezdętke.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.