Skocz do zawartości

[zakup kół] ktore wybrac?

popio

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dziekuje pany za odpowiedz , bede dzwonil jutro i sie pytal - jakis namiar na uzytkownika dawid?

dokladnie tego potrzebuje 100/130mm, 32 szprychy ,obrecz wew 17-19 . poprzestanmy na tym :).

Napisano

dokladnie tego potrzebuje 100/130mm, 32 szprychy ,obrecz wew 17-19 .

Tak, jedynie co do ilości szprych dyskutujcie, może 32/36, a może 28/32 wystarczy? 105kg to nie piórko, jest co dźwigać ;)

Napisano

na pewno  32/36 niezalezy mi specjalnie na wadze . cos czuje ze sie pierw rozejrze za piasta i zloze kola lapsze.... jaka piaste polecasz?

Napisano

Ja nic ci nie polecam :) Dość tanie i sprawdzone są Novateci właśnie. Na pewno tak jak napisałem na samym początku, osobiście jak widzę konusy i kulki to krew mnie zalewa, zdecydowanie wolę maszyny i to proponuję szukać.

Lepsze koła, hmmm :) To tez nie jest tak, że dasz piasty za 2000zł, a resztę tania, to uzyskasz lepsze koło. To +/- powinno iść w parze, komponenty +/- dobrane ze sobą jakościowo, bo co ci z tego, że świetne piasty skoro obręcz wata i szprychy pękają? 300zł to mega mało na koła, za tyle to się kupuje koła do rowerków komunijnych, tu już pogadasz na co ewentualnie lepiej dołożyć i co zmienić. Spokojnie, kładź się spać, a jutro będziesz już coś wiedział więcej, nie ma teraz sensu o tym myśleć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...