nognog Napisano 8 Marca 2016 Napisano 8 Marca 2016 Generalnie potrzeba mi opony budżetowej, żeby czasem się udać na jakiś głównie szosowy wypad. Znalazłem tego niewiele, z ceną 100+ za sztukę. Da radę taniej??
cervandes Napisano 8 Marca 2016 Napisano 8 Marca 2016 Za mało ostatnio napisano o oponach mtb na szosę, nie?
nognog Napisano 8 Marca 2016 Autor Napisano 8 Marca 2016 Jak chcesz cwaniakować to nie tutaj. Przeczytałem, co było i nic taniego nie widziałem.
Alsew Napisano 9 Marca 2016 Napisano 9 Marca 2016 Kup sobie Maxxis Detonator i nie cwiartujcie setny raz tego samego tematu!
CentrumRowerowe Napisano 9 Marca 2016 Napisano 9 Marca 2016 Cześć Ostatnio pojawiło się trochę tanich opon 27.5 z trekingowym bieżnikiem. Głównie do miasta, ale na wycieczki szosowe też się nadadzą. Chińczyk za niecałe 40 zł. Prawdziwy szybki slick Schwalbe Kojak. Za 7 dyszek, dosyć wąski ale b szybki. I moim zdaniem najlepsza opona jeśli chcesz uszosowić MTB, Zdziwisz się jaka jest szybka przy tej szerokości, Schwalbe Big Ben, za 80 zł.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.