Paszul Napisano 8 Marca 2016 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 (edytowane) Cześć, zastanawiam się ile może być wart mój rower. Zadbany, na bieżąco serwisowany. Bazą jest rama Cube LTD Race z 2008 r. - reszta podzespołów regularnie zmieniana w razie potrzeby lub kaprysu Zdjęcia roweru Co prawda zdjęcia są z połowy zeszłego roku, ale w wyglądzie roweru nic się nie zmieniło, a przebiegu doszło może ok. 1000 km. Rozpiska części wraz z datami zakupu: Edytowane 8 Marca 2016 przez Paszul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 8 Marca 2016 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 (edytowane) - teraz wszyscy chcą 29-erów - i sztywnych osi - i 11 rzędowych kaset - i pressfitów - stalowych ram i przesuwnych haków - i XT-rów.... Edytowane 8 Marca 2016 przez dovectra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nastar Napisano 8 Marca 2016 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Myślę, że tak jak stoi jest wart max. 2000zł. (do negocjacji lekkiej ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poochaty Napisano 8 Marca 2016 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Nie więcej niż 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 8 Marca 2016 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Wart jest tyle ile jest w stanie zapłacić potencjalny kupujący , ale 2000 to raczej pobożne życzenie (w całości). Jeśli chcesz sprzedać to rozkręć i puść na części (rynek na dobre części pod 26" jest nadal chłonny). W zeszłym roku chciałem sprzedać swojego Cube LTD CC 2012 na pełnym XT 785 z Rebą Dual Air i kołach DT za 2300 i nikt się nie zgłosił (najwyższa oferta była 1900) , rozkręciłem i puściłem na allegro i olx - w ciągu 4 tygodni wszystko poszło i skasowałem ponad 3000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 8 Marca 2016 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 (edytowane) w zeszłym roku sprzedałem za 2 tys podobnego, więc może kogoś trafisz w tych okolicach cenowych. edit; trochę ładniejszego bo czarnego Edytowane 8 Marca 2016 przez vpablov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paszul Napisano 8 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 - teraz wszyscy chcą 29-erów - i sztywnych osi - i 11 rzędowych kaset - i pressfitów - stalowych ram i przesuwnych haków - i XT-rów.... Właśnie przez to sprzedaję obecny rower Dzięki Wam za podzielenie się zdaniem. Tak jak myślałem, ciężko będzie dostać więcej niż 2 tys. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi