pantom Napisano 7 Marca 2016 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Witam Wspolnie z kolega stworzylismy plan wiekszych zakupow na Kup kolo. Ceny ciekawe i towar konieczny do budowy 29er 'a. Jezeli jest ktos chetny na wspolne zakupy i obnizenie dosc wysokich kosztów przesylki do PL w tym sklepie to zapraszam. Zastrzegam ze akcja jest czysto kolezenska i dystrybucja tylko osobista w Warszawie lub okolicach. Mozna podejrzec co nasi bracia z południa nam oferują http://www.kupkolo.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 7 Marca 2016 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Jak będziecie mieć już gotowe zamówienie, to mogę Wam podać zaprzyjaźniony adres w Czechach do sąsiada. Przejdę przez płot, odbiorę paczkę i wyślę Wam do Wawy, może wyjść taniej niż przesyłka międzynarodowa. Mieszkam zaraz przy granicy z Czechami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pantom Napisano 7 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 A ja chyba dzisiaj do Ciebie w sprawie kół dzwoniłem? Do 29 er'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiuk Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Hejka, robiliście już zakupy? chętnie bym dołożył do zamówienia Epixona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.