Pysiek321 Napisano 7 Marca 2016 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Witam serdecznie. Zastanawiam się kupnem sprzętu enduro. Zainteresował mnie Ns Bikes Eccentric Alu 1. Czy ktoś już przetestował sprzęt? Co możecie o nim powiedzieć? Co sądzicie o amorku X-Fusion Streat RL? Dla mnie to nowość Generalnie mój budżet to ok 5,5 tys. Myślicie że to dobry wybór w tej cenie? Myślałem też o rowerku Dartmoor Primal 2015, kosztuje 4000 tys, i różnice mógłbym przeznaczyć na upgrade części. Będę wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 7 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.