siimon Napisano 7 Marca 2016 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Odważył się ktoś przetestować? I mógł by coś powiedzieć? Nie ma się czego wstydzić. Do tej pory śmigałem na X-kingach i Aspenach, ale oficjalnie zakończyłem inwestycje w tego bajka, dlatego szukam jak najtańszych rozwiązań. 39ziko za 560gram gumy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 7 Marca 2016 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 porażka z oponami tej firmy, kupiłem do roweru który szedł na sprzedaż, po napompowaniu zgodnie z zalecanym ciśnieniem po ok 100 km pojawiły się spękania wierzchniej warstwy gumy aż do oplotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 7 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Reklamowałeś to? Niby jest dwa lata gwarancji na takie rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.