Skocz do zawartości

[okulary]i-vo

End

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zgadzam się, dobra cena ale chyba na tym się kończy. Całe szczęscie że miałem okazje je zobaczyć na zywo przed zakupem. Wyglądają jakbyś miał w nich drewno piłować albo coś w tym stylu :) są dosyć duże więc lepiej je przed zakupem przymierz. Ja właśnie miałem je brać ale z w/w przyczyn nie kupiłem i zastanawiam się nad cybric ale nikt mi nie chciał o nich nic powiedzieć tutaj... (:

Napisano

Zgadzam się, dobra cena ale chyba na tym się kończy. Całe szczęscie że miałem okazje je zobaczyć na zywo przed zakupem. Wyglądają jakbyś miał w nich drewno piłować albo coś w tym stylu :P są dosyć duże więc lepiej je przed zakupem przymierz. Ja właśnie miałem je brać ale z w/w przyczyn nie kupiłem i zastanawiam się nad cybric ale nikt mi nie chciał o nich nic powiedzieć tutaj... (:

Są duże bo to okulary ochronne, do szlifierki itp.

To jest kolekcja BHP :P:) a nie uvex sport, ale niektórzy w takich jeżdzą.

test i-vo

Napisano

Osobiście jeżdżę w okularach Arctica S-59 i mogę je polecić.

Okulary są bardzo wygodne, bardzo dobrze chronią oczy przed wiatrem. Jedyną ich wadą jest fakt, że w czasie postoju dość mocno parują (gdy jestem już dość mocno rozgrzany, a na dworze jest zimno).

Posiadają dwa komplety szkieł: polaryzacyjne szare + wymienne przezroczyste z cieniowaną lustrzanką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...