End Napisano 28 Sierpnia 2006 Napisano 28 Sierpnia 2006 http://allegro.pl/item123531390_uvex_i_vo_...0_zl_nowe_.html Co sadzicie o tych okularach?Warte kupienia?Dobra cena:D
mikus_nng Napisano 28 Sierpnia 2006 Napisano 28 Sierpnia 2006 Zgadzam się, dobra cena ale chyba na tym się kończy. Całe szczęscie że miałem okazje je zobaczyć na zywo przed zakupem. Wyglądają jakbyś miał w nich drewno piłować albo coś w tym stylu są dosyć duże więc lepiej je przed zakupem przymierz. Ja właśnie miałem je brać ale z w/w przyczyn nie kupiłem i zastanawiam się nad cybric ale nikt mi nie chciał o nich nic powiedzieć tutaj... (:
wawek Napisano 28 Sierpnia 2006 Napisano 28 Sierpnia 2006 Zgadzam się, dobra cena ale chyba na tym się kończy. Całe szczęscie że miałem okazje je zobaczyć na zywo przed zakupem. Wyglądają jakbyś miał w nich drewno piłować albo coś w tym stylu są dosyć duże więc lepiej je przed zakupem przymierz. Ja właśnie miałem je brać ale z w/w przyczyn nie kupiłem i zastanawiam się nad cybric ale nikt mi nie chciał o nich nic powiedzieć tutaj... (: Są duże bo to okulary ochronne, do szlifierki itp. To jest kolekcja BHP a nie uvex sport, ale niektórzy w takich jeżdzą. test i-vo
MaciekBora Napisano 28 Sierpnia 2006 Napisano 28 Sierpnia 2006 To, że są duże to może być plus bo nie będzie zawiewać wiatr w oczy z boku.
End Napisano 28 Sierpnia 2006 Autor Napisano 28 Sierpnia 2006 A jakie polecacie,bardziej rowerowe? Najlepiej z wymiennymi szybkami(kolry) http://allegro.pl/item122087117__okulary_a...x_szkla_i_.html a te?
kathon Napisano 29 Sierpnia 2006 Napisano 29 Sierpnia 2006 Osobiście jeżdżę w okularach Arctica S-59 i mogę je polecić. Okulary są bardzo wygodne, bardzo dobrze chronią oczy przed wiatrem. Jedyną ich wadą jest fakt, że w czasie postoju dość mocno parują (gdy jestem już dość mocno rozgrzany, a na dworze jest zimno). Posiadają dwa komplety szkieł: polaryzacyjne szare + wymienne przezroczyste z cieniowaną lustrzanką.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.