szogu Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Hej:) zaczynam dopiero moja przygode z tego typu rowerami,wiec kompletnie sie nie znam,wiec prosze Was o pomoc. Mam bardzo male fundusze,ale mam fajnego cruiser i szukam kogos,kto bedzie chcial sie zamienic,oto propozycja,facet chce sie zamienic i teraz mohe pytanie:czy warto? Nie pasuje mi troche to,ze nie ma przedzutek,chce tez czasem pojechac ze znajomymi w dluzsza trase(nie tylko na park) i czy nie bedzie mi to przeszkadzac? Link do roweru: http://olx.pl/i2/oferta/specialized-dirt-jumper-zamiana-CID767-ID6XIwT.html#:3882b9058a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roxorloops Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Wybierając tego typu rower musisz się liczyć z tym, że nie będzie to najbardziej komfortowa maszyna do robienia dystansów. Musisz pamiętać, że nie ma rowerów uniwersalnych, więc jeżeli chcesz iść w dirt to na sam początek ujdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 6 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Ten rower w żadnym razie nie nadaje się na dłuższe wycieczki. Na krótsze zresztą też nie. Brak przerzutek, hamulca z przodu, malutka rama. To typowa dirtówka i tylko do tych celów się nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.