vintage1981 Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Witam . Panowie w moim epixonie jeśli chodzi o regulacje odbicia wystepuje nastepująca sytuacja- w przypadku skręcania na minus mam granice regulacja natomiast w momencie kręcenia w kierunku + mogę kręcić i kręcić w nieskończoność . Stad moje pytanie czy w Epixonach tak ma to wyglądać? We wcześniejszym amorku miałem ograniczone regulacje czy to w kierunku - czy + . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 (edytowane) Coś musiał ci się w środku odkręcić. Najpierw to ściągnij pokrywę - potem oring i sprawdz czy jest dokręcona ta nakrętka, Jesli jest dokręcona to znaczy że końcówka popychacza od kartridza ci się odkręca czili klikając na plus to będziesz kręcił i kręcił a wtedy się w środku ona odkręca, zaś jeśli dajesz na minus to wtedy się końcówka dokręca i wtedy działa. Sprawdź to szybko bo możesz uszkodzić kartridż a ta część tania to nie jest Edytowane 6 Marca 2016 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vintage1981 Napisano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Dziekuje Panie Piotrze za odpowiedz. Czy czynnosc to wiaze sie z ubytkiem oleju w ladze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejker Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Jeśli sam nie zalewales dolnych goleni albo nie zleciles tego nikomu to nie poleci ani kropla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vintage1981 Napisano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Serwis zero był u Pana Piotra więc olej zapewne jest w takim razie. Tak domniemam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 (edytowane) Serwis zero był ale nigdy Raidonow i Epixonow nie zalewam. Sprawdź to szybko co ci pisalem bo jeszcze będzie tak że uszkodzisz końcówkę popychacza Edytowane 6 Marca 2016 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vintage1981 Napisano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Panie Piotrze dziekuje za wskazówki. Dokrecilem nakrętkę i wszystko działa jak powinno. Przy okazji miałbym zapytanie czy zalać w epixonie dolne lagi? Czy wręcz Pan odradza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Możesz zalać lecz w niedużej ilości - szczególnie od strony kartridża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vintage1981 Napisano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Dziękuję za odpowiedź i wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi