vintage1981 Napisano 5 Marca 2016 Napisano 5 Marca 2016 Witam . Panowie w moim epixonie jeśli chodzi o regulacje odbicia wystepuje nastepująca sytuacja- w przypadku skręcania na minus mam granice regulacja natomiast w momencie kręcenia w kierunku + mogę kręcić i kręcić w nieskończoność . Stad moje pytanie czy w Epixonach tak ma to wyglądać? We wcześniejszym amorku miałem ograniczone regulacje czy to w kierunku - czy + . Cytuj
ACTIVIA Napisano 6 Marca 2016 Napisano 6 Marca 2016 (edytowane) Coś musiał ci się w środku odkręcić. Najpierw to ściągnij pokrywę - potem oring i sprawdz czy jest dokręcona ta nakrętka, Jesli jest dokręcona to znaczy że końcówka popychacza od kartridza ci się odkręca czili klikając na plus to będziesz kręcił i kręcił a wtedy się w środku ona odkręca, zaś jeśli dajesz na minus to wtedy się końcówka dokręca i wtedy działa. Sprawdź to szybko bo możesz uszkodzić kartridż a ta część tania to nie jest Edytowane 6 Marca 2016 przez ACTIVIA Cytuj
vintage1981 Napisano 6 Marca 2016 Autor Napisano 6 Marca 2016 Dziekuje Panie Piotrze za odpowiedz. Czy czynnosc to wiaze sie z ubytkiem oleju w ladze ? Cytuj
Bejker Napisano 6 Marca 2016 Napisano 6 Marca 2016 Jeśli sam nie zalewales dolnych goleni albo nie zleciles tego nikomu to nie poleci ani kropla. Cytuj
vintage1981 Napisano 6 Marca 2016 Autor Napisano 6 Marca 2016 Serwis zero był u Pana Piotra więc olej zapewne jest w takim razie. Tak domniemam Cytuj
ACTIVIA Napisano 6 Marca 2016 Napisano 6 Marca 2016 (edytowane) Serwis zero był ale nigdy Raidonow i Epixonow nie zalewam. Sprawdź to szybko co ci pisalem bo jeszcze będzie tak że uszkodzisz końcówkę popychacza Edytowane 6 Marca 2016 przez ACTIVIA Cytuj
vintage1981 Napisano 6 Marca 2016 Autor Napisano 6 Marca 2016 Panie Piotrze dziekuje za wskazówki. Dokrecilem nakrętkę i wszystko działa jak powinno. Przy okazji miałbym zapytanie czy zalać w epixonie dolne lagi? Czy wręcz Pan odradza? Cytuj
ACTIVIA Napisano 6 Marca 2016 Napisano 6 Marca 2016 Możesz zalać lecz w niedużej ilości - szczególnie od strony kartridża Cytuj
vintage1981 Napisano 6 Marca 2016 Autor Napisano 6 Marca 2016 Dziękuję za odpowiedź i wskazówki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi