TomHagen Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Witajcie, mam do sprzedanie swojego niezawodnego crossa, nowy obecnie kosztuj 2299zł - mój tylko 850zł: UNIBIKE VIPER - RAMA 21" (odpowiedni dla osób 180-195cm wzrostu) KOŁA 28" x 1,6 (700x40) dobry dla dużych i ciężkich osób (dopuszczalna masa całkowita top 140kg!!! co jest sporą rzadkością) Przełożenia 3x8, tylna przerzutka Shimano Deore. Wprowadziłem w nim sporo zmian - ponad standard są: - zamienione klamkomanetki na osobne manetki i klamki hamulcowe - znacznie lepsze przełączanie biegów i hamowanie (klamki Deore - przystosowane tak ze do hamulców tarczowych) - siodełko bardzo cenionej firmy Selle Italia z otworem anatomicznym, - sztyca Bontrager - regulowany mostek 31,8mm dla szerszej i grubszej kierownicy - kierownica ze wzniosem renomowanej firmy Truvativ 680mm - ergonomiczne chwyty z rogami - dyskretne błotniki (szybko demontowalne) Mogę dorzucić nieużywane zaciski do hamulców tarczowych mechanicznych chyba najlepsze jakie można kupić - Avid BB7 za 150zł (planowałem dalszą modyfikacje roweru ale sytuacja wymusza sprzedaż). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 6 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.