Mod Team Puklus Napisano 5 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Witam Szybka akcja, szukam kogoś mieszkającego na warszawskich stengach lub okolicy, i byłby mi w stanie użyczyć bata do kaset na dzień, max dwa. Najlepiej jutro lub w poniedziałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Łańcuchem złap przez rękawiczkę czy szmatkę i będzie to samo. Ja nawet w to sie nie bawię tylko takimi Knipexami łapię za małe kółko i odkręcam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Mieszkam w miarę blisko, wysłałem info na PW. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 5 Marca 2016 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Dzięki mam zrobić znajomej serwis jak będę w warszawie a sam bata nie mam bo nie używam, a na wyjeździe to nie w domu jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzych0 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Jak Ci wystarczy moja samoróbka to służę pomocą. Mieszkam na Służewie, więc blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Jak jeszcze nie ugadany to na metro wierzbno mogę podrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 mogę użyczyć na klika dni, nawet dluzej będe jutro 14-16 na bartyckiej jak jakis klucz jeszcze potrzebny to tez powinienem mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 24 Marca 2016 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Dzięki wszystkim za chęci, dałem sobie rady bez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.