karolek4x4 Napisano 4 Marca 2016 Napisano 4 Marca 2016 Witajcie Trafiła mi się oferta roweru. Dopiero wchodzę w temat kolarstwa szosowego i chcę poznać Wasze opinie na temat tego roweru. Mam 186cm i około 98kg. Jedynym mankamentem jest wgniecenie rury na górze co widać na zdjęciu. Czy to ma wpływ na sztywność roweru itp.? Rama jest rozmiaru 58 czy to nię będzie za duża rama dla mnie ? Cannondale caad8 Rama aluminium + widelec carbonOsprzęt Shimano 3x9 Sora Nowy Łańcuch !Koła Mavic Aksium + Opony Schwalbe Lugano 700x25 NOWE!Rower po kompletnym serwisie, nowe klocki, opony, łańcuch, oraz linkiinox i pancerze
marcin_ostrów Napisano 4 Marca 2016 Napisano 4 Marca 2016 Nie wsiadłbym na szosę z takim uszkodzeniem
piciu256 Napisano 4 Marca 2016 Napisano 4 Marca 2016 ja bym się bał jechać na takim rowerze, szczególnie z twoją wagą, może jakbyś ważył 50kg to można by spróbować, ale chyba nie warto ryzykować utraty zębów
karolek4x4 Napisano 4 Marca 2016 Autor Napisano 4 Marca 2016 Gość chce za nigo około 1500zł. Od sprzedawcy usłyszałem "Jedynym mankamentem jest małe wgięcie rury górnej od kierownicy nie wpływa ono na geometrię czy bezpieczeństwo" Tak mi się właśnie wydawało że opowiada bzdury dlatego wolałem spytać fachowców. Dzięki za pomoc. Daje sobie spokój z tym rowerem. Może znacie jakieś oferty które możecie mi polecić ?
Mod Team adamos Napisano 9 Maja 2016 Mod Team Napisano 9 Maja 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.