Skocz do zawartości

[oświetlenie] skyray vs ultrafire 502b

SynekPosejdona

Rekomendowane odpowiedzi

Zaproponowane przez  SynkaPosejdona latareczki to bardzo niska półka, nie chciałbym ich nawet za darmo- chciałbym kolegę z błędu wyprowadzić - szkoda kasy na badziewie... MTE nie kupiłem przypadkiem, wybierałem spośród wielu różnych - nie jest wykonana "o niebo gorzej" od topowych modeli - wręcz przeciwnie - jest świetnie wykonana, poręczna i trwała - używałem w różnych warunkach - także pod wodą do doświetlania basenu  :icon_wink:  Niedługo będę kupował kolejną, i choć mam już kilka latarek, raczej górnopółkowych -  (przydasie), to kolejny raz wybiorę MTE - właśnie na rower.  Sterownik działa wyśmienicie, fabryczne tryby zaspokoją potrzeby i fanaberie większości homo sapiens...

To zadajemy pytanie: jaki masz sterownik, dlaczego nie masz w nim możliwości samodzielnego programowania trybów w tej cenie, nie masz też kontroli poziomu naładowania akku? A co z pomiarem temperatury?

Teraz latarka, te 1200lm to z czego sie bierze? Czy dioda leży na sinkpadzie? Czy w diodę idzie ponad 3A? Masz szkiełko z powłokami AR? Bo w Convoyach, które wizualnie wyglądają znacznie lepiej (stąd określenie o jakości) masz to wszystko za 140pln. A za 160 to możesz mieć na 3 diodach lampkę i żonglować optyką w dziesięciu wersjach. O barwach diod już nie będę Ciebie zanudzał.

Aha. Co z rozkładem światła? Duży REF to skupiony spot i wąski spill, na rower zdecydowanie jest to zły pomysł. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...