SynekPosejdona Napisano 4 Marca 2016 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Która z poniższych ofert będzie bardziej korzystna i dlaczego? Przeznaczenie - jazda w lesie. http://allegro.pl/nowosc-latarka-skyray-zoom-xp-l-1200lm-tyl-laser-i5661616539.html#thumb/3 czy http://allegro.pl/hit-latarka-ultrafire-502b-dioda-cree-xm-l-t6-wwa-i6008002931.html#thumb/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofSz Napisano 4 Marca 2016 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Cześć, zdecydowanie polecam to: http://allegro.pl/latarka-mte-mc-g33-xm-l2-1190-lumenow-uchwyt-na-i6032057805.html Używam od dawna - niezawodny sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz9977 Napisano 4 Marca 2016 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Ja dwa lata temu latarkę tego typu kupiłem na forum swiatelka.pl i jestem bardzo zadowolony. Proponuję zobaczyć co użytkownicy teraz mają w ofercie. Znają się na rzeczy i udoskonalają/przerabiają te kupne chińskie latareczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 4 Marca 2016 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Jakby nie było podwieszonego tematu... 240pln za latarkę wykonaną o niebo gorzej niż Convoye, z cholera wie jakim sterownikiem i brakiem modów? Za 150pln na światełkach masz wypas wersję z bajerami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofSz Napisano 4 Marca 2016 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Zaproponowane przez SynkaPosejdona latareczki to bardzo niska półka, nie chciałbym ich nawet za darmo- chciałbym kolegę z błędu wyprowadzić - szkoda kasy na badziewie... MTE nie kupiłem przypadkiem, wybierałem spośród wielu różnych - nie jest wykonana "o niebo gorzej" od topowych modeli - wręcz przeciwnie - jest świetnie wykonana, poręczna i trwała - używałem w różnych warunkach - także pod wodą do doświetlania basenu Niedługo będę kupował kolejną, i choć mam już kilka latarek, raczej górnopółkowych - (przydasie), to kolejny raz wybiorę MTE - właśnie na rower. Sterownik działa wyśmienicie, fabryczne tryby zaspokoją potrzeby i fanaberie większości homo sapiens... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 To zadajemy pytanie: jaki masz sterownik, dlaczego nie masz w nim możliwości samodzielnego programowania trybów w tej cenie, nie masz też kontroli poziomu naładowania akku? A co z pomiarem temperatury? Teraz latarka, te 1200lm to z czego sie bierze? Czy dioda leży na sinkpadzie? Czy w diodę idzie ponad 3A? Masz szkiełko z powłokami AR? Bo w Convoyach, które wizualnie wyglądają znacznie lepiej (stąd określenie o jakości) masz to wszystko za 140pln. A za 160 to możesz mieć na 3 diodach lampkę i żonglować optyką w dziesięciu wersjach. O barwach diod już nie będę Ciebie zanudzał. Aha. Co z rozkładem światła? Duży REF to skupiony spot i wąski spill, na rower zdecydowanie jest to zły pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.