Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam,

Planując zmianę koła 26 na 29 mam kilka wątpliwości co do opcji zakupu:

1)Składać Peak29-a na grupie slx plus koła systemowe wh mt15 (korba dwublat, przerzutka gs, hamulce wersja metaliczna, amor epixon rlrc oś 15mm)

po wycenie rower z nowymi komponentami wychodzi około 4100 zł 

2) KROSS B7 Ciekawa opcja 3999 zl opcja dwie sztywne osie niezły sprzęt tylko czy w ogóle będzie dostępny?

3) KTM ULTRA 1964 LTD przemawia reba i niezłe skonfigurowany rower jedynie rama i jej geometria 4400 zł

4) Kellys Gate 50 2015 zestawienie osprzętu bardzo dobre cena 4650 zł

tyle opcji co tu wybrać ? rower ma służyć do jazdy w terenie , mam zamiar wystartować w kilku maratonach i tyle. Waga moja 92 kg z tendencja spadkowa, wzrost 184 cm . Rozmiar ramy w kierunku 19 cali.

pozdrawiam i liczę na kilka pomysłowych sugestii, Lub ofert handlowych

Edytowane przez Sebmc
Napisano

Ten Kellys Gate 50 wypada osprzetowo najlepiej więc jeśli jeszcze uda Ci się znaleźć rower w odpowiednim dla siebie rozmiarze to brać... Z tym Krossem to jest jakaś śmierdzące sprawa, w listopadzie miałem go obiecanego na połowę grudnia a do dziś go nie ma... Składanie Peak a też nie głupie tylko pamiętaj ze przy takich inwestycjach budżet potrafi być jak z gumy...

Napisano

Nic lepszego niz gate 50 nie znajdziesz w kategori osprzet/cena. Przerabiałem parę dni temu, jedzie do mnie gate50. 

Możesz podzwonić i znajdziesz jeszcze w klepach Mki, nawet gdzieś gdzie dzwoniłem taki mieli. Parę telefonów na to zejdzie ale jest to jeszcze możliwe. U dystrybutora nic już nie ma, w sklepach na magazynach jeszcze są do znalezienia. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...